2 жовтня 2023, 15:47

Ексрозвідник Швець назвав надане Україні західне обладнання "на межі фантастики"

Військовий аналітик Юрій Швець порадував українців хорошими новинами, пов'язаними з постачанням озброєння.

Ексрозвідник Швець назвав надане Україні західне обладнання "на межі фантастики"

Розмови про те, що ще трохи і Байден ухвалить рішення щодо надання далекобійних ракет Україні, ведуться давно. Але, як повідомляє Юрій Швець, висока ймовірність, що ЗСУ вже отримали АТАСМSи. Про це військовому аналітику стало відомо, коли він проаналізував одну із заяв Бореля.

Думку Юрія Швеця з приводу того, яке озброєння Україна нещодавно отримала від Заходу, можна дізнатися з відео на YouTube.

Радянський розвідник наголосив на тому факті, що американські далекобійні ракети вже прибули в Україну: "Коментуючи висловлювання Бореля, BBC звертає увагу на одну фразу: "Останніми місяцями Сполучені Штати відправили Києву найсучасніше, на межі фантастики, обладнання, включно з ракетами дальнього радіусу дії"".

Після цього Юрій Швець пояснив тим, хто не повірив у почуте з першого разу: "Повторю ще раз. Є, виявляється, слухачі, які погано чують або не хочуть чути те, що не вкладається в їхню концепцію. Найсвоєчасніше, на межі фантастики обладнання вже направлено зі США до Києва, включно з ракетами дальнього радіусу дії. Щоб зовсім зрозуміло було, я ще раз доповню, що йдеться, як я розумію, тут про ATACMS, про які я вам розповідав і про які я чув, що вони вже є там".

Раніше Швець заявив, що Кадиров був "засуджений" ще два тижні тому.

Також Швець позначив поворотний момент у війні, який уже настав.

Нагадаємо, Швець заявив, що у ЗСУ є більш далекобійна зброя, ніж ATACMS.

Автор: Юрий Швец

Останні новини