9 червня 2023, 11:56

Путін може не встигнути: чому спроба диктатора РФ висунути наступника доб'є режим

У диктатора РФ Володимира Путіна закінчується час для успішної передачі влади наступнику, вважає Аббас Галлямов.

Путін може не встигнути: чому спроба диктатора РФ висунути наступника доб'є режим

Вплив диктатора РФ Володимира Путіна на свій режим стрімко слабшає, через це він, імовірно, не зможе успішно реалізувати операцію "Наступник".

Про це у своєму блозі у Facebook розповів політолог, у минулому спічрайтер російського диктатора Аббас Галлямов.

"Час, відпущений йому історією для того, щоб він обрав собі наступника, не нескінченний. Що слабшим буде президент у момент, коли оголосить ім'я наступника, то більше шансів, що якісь угруповання еліт відмовляться тому підкорятися", - розповів експерт.

Він уточнив, що названий Путіним наступник не зможе бути незалежною фігурою. У будь-якому разі він буде близький до одного з кланів, що викликає невдоволення інших. Висока ймовірність бійні цих центрів впливу між собою, що може поховати і путінський режим, і Росію у її нинішньому вигляді.

"Путін, звичайно, думає: "Гаразд, наступника-то я висунути завжди встигну"... Можете не встигнути, Володимире Володимировичу", - констатував Галлямов.

Зазначимо, що чутки про ймовірного наступника Путіна ходять уже не перший рік. Серед головних претендентів називають прем'єр-міністра РФ Михайла Мішустіна, а також сина директора ФСБ Дмитра Патрушева. Жодного підтвердження немає.

Примітно, що, на думку багатьох експертів, жодних наступників Путін не планує, оскільки одержимий жагою влади та не буде її ні з ким ділити.

Раніше опозиціонер РФ Ходорковський назвав можливого наступника диктатора РФ.

Ми також писали, що, за даними ГУР, Кремль активно готується замінити Путіна: розпочато пошук наступника.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!


Автор: Аббас Галлямов

Останні новини