27 квітня 2023, 14:09

"Поплічники Путіна підзаткнулися", – Невзорова напередодні 9 Травня розповіла про важливу подію в Італії

Лідія Невзорова (дружина відомого опозиціонера з РФ) провела аналогію з Днем Перемоги у РФ і Днем визволення від фашизму в Італії, озвучивши важливий факт про "путіністів".

"Поплічники Путіна підзаткнулися", – Невзорова напередодні 9 Травня розповіла про важливу подію в Італії

Наближається одна з головних подій у Росії - День Перемоги, 9 Травня, яке за путінського режиму звели у ранг культу та зробили дієвим інструментом пропаганди. Тим часом 25 квітня в Італії відзначили День визволення від фашизму та німецької окупації. Це свято присвячене завершенню режиму Беніто Муссоліні у 1945 році, який у Другій світовій війні воював на боці Гітлера.

В Італії чудово усвідомлюють небезпеку сучасної Росії та підтримують Україну. Під час свята у Римі заявили, що сьогодні обов'язок кожного з нас - підтримувати тих, хто захищає свободу та демократію ціною своїх життів від фашистської агресії.

Про це у своєму Telegram-каналі написала Лідія Невзорова - дружина журналіста й опозиціонера з РФ Олександра Невзорова, проти якого у Росії порушили кримінальну справу за висвітлення війни в Україні. Пост дружини Невзоров розмістив у своєму ТГ-каналі. Сьогодні подружжя проживає в Італії, де у них є посвідка на проживання.

Як зазначила Невзорова, після того як Путіна у Міжнародному кримінальному суді визнали терористом, путінські посіпаки в Європі "заткнулися" та вже не влаштовують масових провокацій і мітингів на підтримку кремлівського диктатора, оскільки підтримка тероризму в Італії - це дуже серйозний злочин.


Нагадаємо, Олександр Невзоров спрогнозував реакцію російських пропагандистів на вступ України до НАТО.

Раніше Олександр Невзоров заявив, що "Росія шаленіє та мліє, дізнаючись про безчинства зеків і "мобіків".

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!


Автор: Александр Невзоров

Останні новини