27 січня 2023, 09:28

"Перемогти не може – програти боїться", – Кох розповів, що робитиме Путін

Диктатор РФ Путін буде максимально затягувати війну проти України, вважає Альфред Кох.

"Перемогти не може – програти боїться", – Кох розповів, що робитиме Путін

Тактика диктатора РФ Володимира Путіна у загарбницькій війні максимально нехитра. Він буде тягнути цю криваву агресію до останнього.

Про це у своєму блозі у Telegram розповів ексзаступник голови уряду Російської Федерації Альфред Кох, який виїхав до Німеччини.

"Оскільки РФ не може перемогти, а програш веде до занадто великих ризиків персонально для Путіна та його влади, то значить потрібно воювати нескінченно. Поки триває війна, можна годувати піпл (людей - ред.) розповідями про "жести доброї волі"... та продавати публіці як взяття Берліна багатомісячний штурм Соледару", - розповів експерт.

Він попередив, що машина пропаганди Кремля працює дуже ефективно. Завдяки їй беззмінний лідер РФ зможе досить довго утримувати росіян у стані мілітаристського чаду та передчуття швидкої перемоги.

Кох уточнив, що ризики втрати Путіним влади у разі програшу у війні занадто великі. А це означає, що він і далі продовжуватиме кидати у топку війни свій останній ресурс - гарматне м'ясо, тобто нова хвиля мобілізації неминуча. І ці хвилі триватимуть, поки диктатор при владі.

Тим часом диктатор РФ Путін уже не збирається вигравати війну, вважає колишній радник ОП Олексій Арестович.

Ми також писали, що секретар РНБО України пояснив, чому "питання російського диктатора Путіна закрите" у РФ.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.


ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Альфред Кох

Останні новини