17 листопада 2022, 19:09

"Так Росію ще ніхто не опускав", – Невзоров про ідею Пригожина створити "півнячу дивізію"

Кремлівський мільярдер Євген Пригожин своєю новою ідеєю повністю знищив залишки репутації "русского мира", вважає Олександр Невзоров.

"Так Росію ще ніхто не опускав", – Невзоров про ідею Пригожина створити "півнячу дивізію"

Ватажок ПВК "Вагнер" Євген Пригожин оскандалився через свою нову ідею щодо вербування зеків для війни з Україною. Він заявив, що його угруповання нібито не наймає у в'язницях так званих "півнів", тому що решті найманців перебувати поруч із ними "западло". Кремлівський мільярдер запропонував Росії створити з "опущених" окрему "півнячу дивізію".

Своєю ідеєю він знищує залишки колись привабливого образу "русского мира", вважає журналіст і публіцист Олександр Невзоров. Своєю думкою з цього приводу він поділився в особистому Telegram-каналі.

"Може, і не хотів Пригожин сунути заточку під ребра Росії, але засадив так вже засадив... Тепер ніхто не витягне. Так Росію ще ніхто не опускав і не роздягав. Три століття країна прикидалася пафосною державою: еполети, орли, ермітажі, склепіння законів, пушкіни-фігушкіни.... А на ділі виявився весь цей "III Рим" простою "малиною", де блатняк крутить на втомленому х*ю і царів, і президентів, і закони", - висловив думку журналіст.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що російські правозахисники нарахували вже близько 40 страт "Вагнером" своїх найманців, завербованих у в'язницях.

Ми також писали, що остання заява господаря "Вагнера" Пригожина налякала еліту РФ.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.


ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Александр Невзоров

Останні новини