19 серпня 2022, 10:27

У Кремлі шукають вихід із "спецоперації", обговорюється повернення на лінію 23 лютого – джерело

Російський диктатор Володимир Путін почав обговорювати із найближчим оточенням шляхи виходу з військової авантюри в Україні, запевняють джерела.

У Кремлі шукають вихід із "спецоперації", обговорюється повернення на лінію 23 лютого – джерело

У четвер, 18 серпня, російський диктатор Володимир Путін попередньо провів кілька нарад з вищим керівництвом силовиків і найближчим оточенням з приводу війни з Україною. Настрої там були упадницькі.

Такими відомостями поділився найвпливовіший російський анонімний Telegram-канал "Генерал СЗР". Інформація ще потребує підтвердження.

"Путіну остаточно дали зрозуміти, що ні у кого у Міноборони та у Генштабі немає впевненості не лише у доцільності подальших спроб наступу на фронті, а й, навпаки, є впевненість, що контрнаступ українських військ може бути ефективним і загрожує втратою для Росії "знову придбаних територій"", - повідомив ресурс.

За його даними, головною темою переговорів став пошук шляхів виходу із плачевної ситуації. Обговорювалися нібито різні варіанти, включаючи застосування ядерної зброї, відкриття другого фронту в іншій країні, а також нові "жести доброї волі" в Україні. Примітно, що говорили вони як про легший варіант із залишенням Херсонської, Запорізької та Харківської областей, так і повний відхід на лінію 23 лютого.

"Нарада фактично закінчилася висловлюванням Патрушева про необхідність пошуку виходу з ситуації інакше... проблеми будуть накопичуватися як снігова куля", - пише "Генерал СЗР".

За його даними, військове керівництво РФ вкрай незадоволене ситуацією і звинувачує у всьому диктатора Путіна. Там розуміння, що саме їх зроблять крайніми за провал війни з Україною.

Зараз у кремлівських елітах панують занепадницькі настрої. Вони розуміють, що хороших для режиму кроків не залишилося. Зростає розчарування у диктаторі.

"Путін учора фактично дав старт "початку кінця" своєму правлінню та режиму", - констатував Telegram-канал.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що зараз катастрофою у Росії не просто пахне, вона на порозі, вважає Ігор Ейдман.

Також Піонтковський, коментуючи візит Ердогана до України, дійшов висновку, що Путін у відчайдушному стані.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятись від авторської.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!!

Автор: Сеть

Останні новини