11 серпня 2022, 10:56

"Окупанти на низькому старті?" – Злий Одесит про секретне розпорядження РФ по Криму

Особовому складу російських окупаційних військ у Криму заборонено вихід у відпустки до кінця поточного року.

"Окупанти на низькому старті?" – Злий Одесит про секретне розпорядження РФ по Криму

Окупаційна влада захопленого Криму поширила серед співробітників підприємств критичної інфраструктури розпорядження про підготовку "тривожних валіз". Розпорядження поширене серед підприємств та організацій Нового Миру, Судака, Сімферополя й інших населених пунктів півострова.

Про це із посиланням на власні джерела повідомив координатор групи "Інформаційний опір", військовий експерт Олександр Коваленко.

Тривожна валіза - це сумка із найнеобхіднішими речами на випадок надзвичайної події. До неї входять копії документів, одяг, ліки та засоби гігієни.

На своїй сторінці у соціальній мережі Facebook Коваленко зазначає, що особовому складу російських окупаційних військ у Криму заборонено вихід у відпустки до кінця поточного року.

"Окупанти на низькому старті?" - пише він, передбачаючи підготовку російських окупантів до можливого відступу з окупованого півострова.

Раніше в окупованому Криму розпочалася справжня паніка серед російських туристів і місцевих жителів, які після вибухів у районі військового аеродрому Саки під Новофедорівкою кинулися масово залишати узбережжя.

ВАЖЛИВО ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!!


Автор: Александр Коваленко (Злой Одессит)

Останні новини