27 травня 2022, 17:37

”Оклемався від першої поразки та впевнений, що зможе всіх переграти”, – росЗМІ про план Путіна щодо України

Російський диктатор Володимир Путін, напевно, планує "відкушувати" Україну невеликими шматочками.

”Оклемався від першої поразки та впевнений, що зможе всіх переграти”, – росЗМІ про план Путіна щодо України

Після провалу бліцкригу в Україні диктатор РФ Володимир Путін змінив стратегію. Мабуть, він планує захопити країну поетапно.

Про це пише анонімний російський Telegram-канал "Генерал СЗР".

Він звернув увагу на те, що Росія розпочала масову роздачу своїх паспортів на територіях України, які окупувала під час повномасштабного вторгнення після 24 лютого. Мова про райони Херсонщини та Запоріжжя. Це, упевнений автор, підготовка до майбутньої анексії цих областей.

"Зараз основне завдання, яке Путін поставив перед військовим блоком, це вихід на адміністративні кордони Донецької та Луганської областей та, по можливості, Херсонської та Запорізької областей України", - пише "Генерал СЗР".

За його даними, Кремль планує створення нових "народних республік" на Запоріжжі та Херсонщині з подальшим їх приєднанням до Росії.

"Після… у планах Путіна розпочати "процес переговорів про мир". Сам "мирний процес" має стати ширмою", - запевняє російський ресурс.

Під час цих переговорів, за його даними, Кремль активно готуватиметься до майбутнього захоплення Харківської, Миколаївської та Одеської областей, а також до вторгнення до Молдови. Новий виток агресії, ймовірно, супроводжуватиметься відновленням ядерних загроз і спробами створити розкол на Заході.

За словами "Генерала СЗР", Путін уже "майже оклигався" від феєричного провалу з бліцкригом в Україні. Він будує нові плани. Оточення в особі керівництва силового та військового блоків обіцяють йому, що виконають завдання щодо поетапного захоплення сусідньої країни.

"Путін все ще впевнений, що зможе всіх переграти та перемогти, йому начхати на об'єктивну реальність", - пише Telegram-канал.

Він наголосив, що Путін не зможе реалізувати свої ядерні загрози, коли новий план почне зазнавати краху. У цьому немає сенсу ні для диктатора, ні для його оточення.

Раніше Грозєв сказав, що Кремль має намір робити із Херсоном: "Це червона лінія".

Ми також писали, що Комаровський озвучив три можливі сценарії створення "ХНР" в Україні.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятись від авторської.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Сеть

Останні новини