4 травня 2022, 20:12

Щодо "спецоперації" Путіну залишили всього два виходи: перший він не потягне, другий – катастрофа

Київ дав чітко зрозуміти, що не має наміру йти на компроміс із Москвою, підписуючи чергову "Мінську угоду".

Щодо "спецоперації" Путіну залишили всього два виходи: перший він не потягне, другий – катастрофа

Російський диктатор Володимир Путін, розпочавши заздалегідь програшну війну в Україні, опинився у пастці. У нього залишилося лише два шляхи. Доведеться йти на капітуляцію.

Про це у своєму блозі у Telegram пише російський військовий і політичний оглядач Анатолій Несміян, відомий також під псевдонімом Ель Мюрід.

Він звернув увагу на гучну заяву президента України Володимира Зеленського, який публічно відмовилася заморожувати конфлікт із Росією. Український лідер наголосив, що нових "Мінських угод" країна більше не збирається терпіти, тобто про жодні мирні переговори з Москвою на цьому етапі війни говорити не доводиться. Україна, яка накопичує сили та західне озброєння, готується до великого контрнаступу, який покладе край російській окупації Донбасу.

"Нездатність вирішити завдання силовим шляхом поставила Москву перед вкрай неприємним вибором: або домагатися беззастережної капітуляції Києва, або відкочувати назад", - розповів Мюрид.

Перший варіант Кремль здійснити не здатний, що показують дуже скромні результати ЗС РФ на полі бою. А другий варіант неприйнятний для диктатора Путіна, оскільки він означатиме його особисту поразку та слабкість.

"Пройшло лише два місяці "спецоперації", і перед Путіним став абсолютно неприйнятний для нього вибір. Будь-яке рішення виявляється катастрофічним за своїми наслідками", - зазначив блогер РФ.

Геополітичний геній Путіна виявився таким самим фейком і пустушкою, як і розповіді про військову міць "другої у світі" російської армії. І обидва ці "мильні бульбашки" лопнули через недалекоглядне рішення Кремля про повномасштабну війну з Україною.

Раніше Латиніна спрогнозувала, що може оголосити Путін у День Перемоги 9 травня щодо війни з Україною.

Ми також писали, що армія Росії на порозі найнищівнішого розгрому в історії 21-го століття.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятись від авторської.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Эль Мюрид

Останні новини