10 грудня 2021, 11:36

Казанський ефектно відповів на слова Путіна про "геноцид"

Блогер Денис Казанський наголосив, що "геноцид" відбувається тільки там, де сидять російські намісники".

Казанський ефектно відповів на слова Путіна про "геноцид"

7 грудня у ході переговорів між Байденом і Путіним президент Росії заявив, що на Донбасі справжнісінький геноцид, в якому винна влада України.

Як із сарказмом зазначив у своєму ТГ-каналі журналіст, що слова про геноцид – це той випадок, коли з Путіним навіть можна погодитись. Тільки винуватець тут зовсім не Київ.

"РФ справді влаштувала на Донбасі справжній геноцид. Злидні, безправ'я, безглузде насильство, катастрофічний відтік населення - все це відбувається у тих районах Донбасу, які сьогодні контролюються Москвою", - пише Казанський.

Він наголошує, що відповідальність за це несе конкретно пропрезидентська політсила "Єдина Росія", оскільки глави терористичних "Л/ДНР" Пушилін і Пасічник офіційно є членами цієї партії.

"Можна скільки завгодно кричати про "український фа**зм", але факти очевидні. Геноцид відбувається тільки там, де сидять російські намісники. У Полтаві, Харкові, Дніпрі, Житомирі ніякого геноциду немає, бо там немає і російських "захисників"" , - підсумовує представник України у Тристоронній контактній групі з врегулювання конфлікту на Донбасі.

Раніше у Білому домі відповіли Путіну на слова про "геноцид" на Донбасі. Там нагадали Росії, що вона несе всю відповідальність за війну на Донбасі.

Нагадаємо, Путін звинуватив НАТО у бажанні перетворити Росію на Московію, розваливши РФ.

Автор: Денис Казанский

Останні новини