1 грудня 2021, 17:44

"Це феєрично!" – "Злий Одесит" про проблему Росії, яку та пророкувала Україні 8 останніх років

Коваленко зазначає, що Росія зіткнулася з проблемою, яку російські пропагандисти пророкують Україні останні 8 років.

"Це феєрично!" – "Злий Одесит" про проблему Росії, яку та пророкувала Україні 8 останніх років

У соціальних мережах активно коментують енергетичну кризу у Росії, де в Алтайському краї у розпал зимових холодів почалися проблеми із нестачею вугілля для населення. Місцеві жителі через відсутність вугілля почали незаконно вирубувати ліс, повідомив напередодні російський "Коммерсант".

За даними видання, росіяни не можуть опалювати свої будинки та після холодів змушені незаконно рубати дерева на дрова. До того ж соціально незахищені росіяни не можуть придбати вугілля через зростання цін.

Коментуючи російську енергетичну кризу на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook, відомий український експерт і блогер Олександр Коваленко (відомий під ніком Злий Одесит) зазначає, що Росія зіткнулася з проблемою, яку російські пропагандисти пророкують Україні протягом 8 останніх років.

"Поки що російські пропагандисти 8-й рік фантазують на тему того, що Україна замерзне взимку, але ніяк дочекатися цього не можуть, у самій Росії, в Алтайському краї "закінчилося" вугілля... Місцеві жителі через дефіцит, а точніше, відсутність вугілля, почали незаконно вирубувати ліс", – наголосив він.

За його словами, в одному з російських регіонів дефіцит вугілля виник не через виснаження запасів, а оскільки сировину вивозять до сусіднього Китаю.

"Тобто, вугілля – китайцям, а росіянам і хмиз підійде. Ф – Феєрично!" – наголосив експерт.

У всьому Алтайському краї Росії давно закінчилося вугілля. У регіоні спостерігається дуже тяжка ситуація, якої не було навіть у 1990-х роках. Найскладніше доводиться жителям Локтевського району.

Раніше повідомлялося, що у Кемеровській області, де найбільше у Росії шахт, два міста можуть залишитися без опалення, оскільки місцева влада залишилася без вугілля.

Нагадаємо, у Кремлі ухвалили рішення не оголошувати загальнонаціональну жалобу по загиблих у шахті "Листяжна" гірниках і рятувальниках. 

Автор: Александр Коваленко (Злой Одессит)

Останні новини