23 листопада 2021, 16:45

Росгвардія відпрацьовує евакуацію з Криму: триває підготовка до втечі

В анексованому Криму "особиста армія Путіна" провела дуже цікаві навчання, які можуть бути підготовкою до втечі.

Росгвардія відпрацьовує евакуацію з Криму: триває підготовка до втечі

Росгвардія, яка вважається "особистою армією" президента РФ, провела цікаві навчання в анексованій Євпаторії. Окупанти, мабуть, готуються до надзвичайної ситуації.

Про це у своєму блозі у Telegram написав російський аналітик Анатолій Несміян, відомий як Ель Мюрид, повідомляє Діалог.UA.

Росгвардійці під час навчань відпрацьовували навички стрільби з автомата Калашнікова та ручного кулемета Калашнікова по наземних цілях із борту вертольота "Мі-8".

"Цікаво, кого саме "гвардія" має намір розстрілювати з кулеметів із вертольота? Цікава легенда навчань. Хотілося б подробиць, але загалом і так зрозуміло: зондеркоманди вчаться "супроводжувати" колони, що евакуюються з території НС", – висловив припущення Мюрид.

Варто зазначити, що Росгвардія – це частина внутрішніх військ Росії. Вона була створена у 2016 році та підпорядкована безпосередньо президенту РФ.

Головні завдання Росгвардії: охорона громадського порядку, держустанов та особливо важливих об'єктів і вантажів, боротьба з тероризмом та екстремізмом, забезпечення режиму військового стану, охорона вищих посадових осіб РФ.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що Путіну передбачили втрату Криму відразу після відходу з влади.

Ми також писали, що РФ перекидає до Криму десантно-штурмовий полк, мешканці незадоволені: "Опинилися у халепі".

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

Автор: Эль Мюрид

Останні новини