17 квітня 2024, 16:21

Снєгирьов озвучив швидкий і дієвий спосіб проведення мобілізації, щоб не було незадоволених

Експерт Дмитро Снєгирьов нагадав про наявність 300 тис. резервістів, які мають досвід поводження зі зброєю.

Снєгирьов озвучив швидкий і дієвий спосіб проведення мобілізації, щоб не було незадоволених

Дмитро Снєгирьов висловив свою думку щодо закону про мобілізацію: "Щодо мобілізації транспортних засобів, то ця норма закону набере чинності наступного року, та вона стосуватиметься спецтехніки, яка потрібна ЗСУ, але й тут може виникнути питання можливих зловживань з боку ТЦК, які ще до ухвалення закону мобілізовували техніку на власний розсуд підприємств, а потім цю техніку використовували у корупційних схемах".

Інтерв'ю Дмитра Снєгирьова можна подивитися на каналі YouTube.

Військовий експерт вказав на солідний мобілізаційний резерв, який є в України, але досі не був використаний: "Хотів би звернути увагу: чи буде відкрито доступ до бази даних так званих військових пенсіонерів, тобто пенсіонерів Міністерства внутрішніх справ, СБУ, прокуратури та інших. Я нагадаю, що це молоді пенсіонери, які виходять на пенсію у віці 45-47 років, морально-психологічно вони здорові, фізично так само, мають навички поводження зі зброєю, тож їхня кількість становить приблизно 300 тис.".

"У мене питання: чи буде на них поширюватися норма цього закону, чи знову у нас буде робітничо-селянська українська армія? Чому у цей законопроєкт не потрапили співробітники Міністерства внутрішніх справ та інших силових структур, чому вони під бронею? МВС налічує понад 400 тис. співробітників!" - обурився Дмитро Снєгирьов.

Раніше  Снєгирьов повідомив, коли відбудеться ключовий бій за Донбас.

Автор: Сеть

Останні новини