6 квітня 2024, 17:01

Снєгирьов повідомив, коли відбудеться ключовий бій за Донбас: "Буде у будь-якому разі"

Військовий експерт Дмитро Снєгирьов розповів, чому великий наступ росіян відбудеться до кінця весни.

Снєгирьов повідомив, коли відбудеться ключовий бій за Донбас: "Буде у будь-якому разі"

На наболіле для українців питання про допомогу від США Дмитро Снєгирьов відповів переконливо й аргументовано: "Ідеться про те, що за допомогу голосуватимуть пакетно Ізраїлю та Тайваню, а Ізраїль і Тайвань без допомоги не залишаться, як і Україна. Питання полягає тільки у тому, буде це кредит чи лізинг, але допомога буде у будь-якому разі".

Інтерв'ю Дмитра Снєгирьова для телеканалу "Прямий" можна подивитися на каналі YouTube.

Військовий експерт пояснив, чому російські окупанти розпочнуть наступ раніше, ніж багато хто це прогнозує: "Поясніть мені, росіяни нічого не розуміють і чекатимуть, поки ми отримаємо допомогу, до червня, а потім, з огляду на можливості засобів ураження ЗСУ, а я ще раз повторюю, що йдеться про кількість у півтора мільйона снарядів, підуть у наступ? Ви мене вибачте, вони, що, ідіоти?"

"Навпаки, росіяни будуть використовувати вікно можливостей до травня, до того моменту, поки не запрацювали артилерійські ініціативи й Україна не отримала допомогу від США. Саме до травня вони намагатимуться вийти на адміністративні кордони Донецької області, що вони і демонструють", - упевнено заявив Дмитро Снєгирьов.

Телеведуча уточнила у свого гостя: "Тобто Ви натякаєте на те, що ключовий бій відбудеться до кінця травня (до літа), тому що після цього ми отримаємо і F-16, і артилерію, і зброю, і фінансування, і тоді їм буде складніше?"

З почутим військовий експерт повністю погодився, підтвердивши: "Все правильно".

Автор: Сеть

Останні новини