10 квітня 2024, 15:44

Колапс у РФ був запланований: Максакова передрекла нові випробування для росіян

Влада РФ знала, що внаслідок їхнього тотального крадіжки у країні настане колапс, але передрікала це на 2026 рік, заявила Марія Максакова.

Колапс у РФ був запланований: Максакова передрекла нові випробування для росіян

Російська влада знала, що внаслідок усіх їхніх дій і тотального злодійства у країні настане колапс, але розраховувала на 2026 рік. Як бачимо, їхні прогнози виявилися занадто оптимістичними. Колапс настав набагато раніше та набуватиме дедалі стихійнішого, лавиноподібного характеру.

Таку думку висловила ексдепутат Держдуми РФ і оперна співачка Марія Максакова в інтерв'ю Юрію Бібіку, яке можна подивитися на YouTube-каналі "Фабрика новостей".

Як зазначила опозиціонерка, у країні незабаром може початися ще й ліфтопад, оскільки з капітальним ремонтом уже запізнилися. При цьому подібна інформація, як правило, витісняється з інформаційного простору, щоб поменше людей про це знало.

"Ліфт - це занадто локально. Може, це вже і відбувається, а ми просто про це нічого не знаємо", - додала Максакова.

Що стосується потопу у РФ, то є відомості про те, що ще якась річка вийшла з берегів. Взагалі, процес із затопленням міст і сіл ще не досяг піку, це тільки початок.

"У принципі, це стихійне лихо, яке є наслідком вищезгаданого колапсу. Але їм (владі - ред.) весь час хочеться знайти винного у всіх їхніх неприємностях і, бажано, на іншому кінці континенту", - зазначила ексдепутат Держдуми.


Нагадаємо, Марія Максакова розповіла про ще одну хитру технологію ФСБ: "Сплячі агенти у прямому сенсі слова".

Також Марія Ма ксаковавказала на важливий стратегічний об'єкт на території РФ, який потрібно терміново ліквідувати.

Автор: Сеть

Останні новини