19 березня 2024, 12:57

"В Інтернеті гуляють приголомшливі кадри, чим вони думають?" – Гордон про президентські "вибори" у РФ

Дмитро Гордон висміяв так звані "вибори" у РФ, згадавши найбільш непристойні моменти, які вже потрапили в Інтернет.

"В Інтернеті гуляють приголомшливі кадри, чим вони думають?" – Гордон про президентські "вибори" у РФ

Мабуть, Росія постійно забуває про те, що надворі вже XXI століття та всі її витівки Інтернет фіксує з фотографічною точністю. Під час проведення президентських "виборів" у Мережі почали розгулювати приголомшливі кадри, наприклад, як російські жінки пачками викидають бюлетені після закриття дільниць або як військовий з автоматом входить у кабінки та дивиться, хто що пише.

"Це взагалі. От ід*оти, - висловився про цей "феномен" журналіст Дмитро Гордон. - А як ці схиблені на всю голову артисти приходили голосувати. Алкоголічка Волочкова прилізла з цим бюлетенем, сидить. Їй кажуть: "Пройдіть уже в кабінку", - а вона: "Навіщо мені туди йти?" - І пише "Путін Володимир Володимирович" просто на камеру, ставить галочку та ще сердечком обводить. Маразм якийсь. Що це за країна така? Що це за поняття у людей? Чим вони думають?"

Також Гордон згадав про пропутінського Ярослава Дронова, відомого під псевдонімом SHAMAN. "Приперся голосувати за Путіна, ще й перехрестився. Мені "подобається", коли ці нехристи ще й хрестяться. Там головний нехрист - це КДБшник Кирило. Від нього вся ця пошесть і йде. Хрестяться та кидають бюлетені в урни за міжнародного військового злочинця, на совісті якого кров сотень тисяч українців і зруйновані міста", - сказав журналіст.

Потім Гордон додав, що Путін винен ще й у смертях сотень тисяч росіян, а також у майбутньому руйнуванні Росії, тому що країна буде неминуче розвалена завдяки його "мудрій" політиці.


Також у Білому домі відреагували на перемогу Путіна на президентських виборах.

Пропонуємо дізнатися, як світові лідери прокоментували результат виборів у Росії.

Автор: Дмитрий Гордон

Останні новини