11 березня 2024, 20:05

"Вона тепер їздить під охороною ФСО", – Гордон розповів про нову "коханку" Путіна Камілу Валієву

За інформацією інсайдерів, Путін поклав око на 16-річну фігуристку Камілу Валієву.

"Вона тепер їздить під охороною ФСО", – Гордон розповів про нову "коханку" Путіна Камілу Валієву

Український журналіст Дмитро Гордон у спільному стрімі з Василем Головановим згадав про сенсаційну новину, яку нещодавно озвучив йому в інтерв'ю Марк Фейгін. Йдеться про те, що Путін готує свого старшого 9-річного сина Івана від Аліни Кабаєвої до президентської посади. У цьому контексті аналітик згадав також про те, що Кабаєва, яка разом із дітьми живе у резиденції на Валдаї, неодноразово поривалася піти від Путіна, але Валентина Терешкова, депутатка Держдуми РФ, літала до неї та вмовляла її залишитися.

"Там же ще з'явилася нова "Примадонна" Каміла Валієва, - зазначив Гордон. - Це фігуристка, у якої за допінг забрали золоту олімпійську медаль і зняли з усіх змагань. Кажуть, що Путін на неї поклав око, їй 16 років. Вона зустрічалася з хлопцем, і він заявив, що не може до неї додзвонитися, тому що вона тепер їздить під охороною ФСО. І Путін із Валієвою відкривав якісь там ігри у Казані. Думаю, що наші глядачі знайдуть це відео та подивляться".

Також журналіст згадав про главу Ліги безпечного Інтернету Катерину Мізуліну, про яку ще торік активно писали західні таблоїди, називаючи її коханкою Путіна та "Барбі".

"Мізуліна - це відволікання уваги на непридатний об'єкт. Оскільки Мізуліна є непридатним об'єктом, на неї вирішили відвернути увагу від Валієвої", - напівжартівливо сказав Гордон.

Як би там не було, незважаючи ні на які любовні перипетії, Путін на перше місце ставить все-таки владу. У цьому плані він вирішив піти по стопах Лукашенка, який, як відомо, готує на трон свого сина Миколу.

Кремлівський диктатор найняв для сина Івана найкращих учителів і передає йому весь свій досвід, який накопичив за період перебування на посаді президента РФ, розповів журналіст.

Якщо все піде за планом Путіна, то Іван обійме посаду президента РФ, коли йому виповниться 21 рік, тобто 2036 року.

Тим часом фото Путіна з неповнолітньою фігуристкою Валієвою обурило Баха - глава МОК не стримав емоцій і висловив усе.

Нагадаємо, Олександр Невзоров прокоментував чутки про нову "коханку" Путіна: "Цій гламурній іуді відкрилися ворота чарівних можливостей".

Раніше Марія Максакова розповіла, на яку моторошну "угоду" з Путіним пішла Аліна Кабаєва: "Вона вихована в азіатській культурі, де культивуються покірність і смиренність".

Автор: Дмитрий Гордон

Останні новини