5 березня 2024, 15:01

Путін у майбутньому передасть владу синові: Фейгін розповів про "царедворче" виховання сина диктатора

Путін планує дочекатися повноліття одного зі своїх синів, якому сьогодні близько 10 років, і посадити його на трон замість себе.

Путін у майбутньому передасть владу синові: Фейгін розповів про "царедворче" виховання сина диктатора

Путін хоче піти шляхом кровного престолонаслідування, тому сидітиме на троні до повноліття одного зі своїх синів, якому наразі близько 10 років. Про це заявив російський опозиціонер і правознавець Марк Фейгін в інтерв'ю Дмитру Гордону, яке можна подивитися на YouTube-каналі "В гостях у Гордона".

Наразі невідомо, чи буде за сина Путіна регент (донька Путіна), чи він почне царювати одразу. Згодом це вирішиться, але диктатор уже послав сигнал, що влада буде династичною.

"За різними чутками, він (президент РФ - ред.) виховує сина особливим чином. До кола його няньок входять царедворці, які мають готувати його до великих звершень. Ця інформація підтверджується з різних джерел", - зазначив експерт.

Крім того, Фейгін зізнався, що йому на пошту писали люди зі Швейцарії, повідомляючи деякі відомості про пологи Кабаєвої. Зокрема, йдеться про те, що "кохана" Путіна народила двох дітей в одній із клінік Лозанни.

Опозиціонер також звернув увагу на цікавий факт: російська історія свідчить про те, що передача влади дітям ніколи не була успішною. Навіть у 300-річний період дому Романових ці речі відбувалися з величезними труднощами.

"Напевно Путін усвідомлює ці ризики. Але, знову ж таки, ми маємо розуміти, що це лише план, який Путін тримає у голові. Реалізує він його чи ні, це питання перебігу політичних процесів, війни в Україні, позиції Заходу та багатьох внутрішніх чинників у РФ. Армія, ФСБ, система. Як вони на це будуть реагувати? Подивимося", - підсумував Фейгін.



Нагадаємо, Олександр Невзоров відреагував на чутки про нову коханку Путіна: "Кабаєва здає пост. У РФ намалювалася нова "цариця"".

Раніше Марія Максакова розповіла про моторошну "угоду", на яку пішла з Путіним Аліна Кабаєва: "Все це він компенсує їй подарунками, діадемами".

Автор: Марк Фейгин

Останні новини