24 лютого 2024, 09:00

"Тільки прапор України у Севастополі", – Каспаров назвав єдиний порятунок Росії

Повернення Україні всіх окупованих територій, включно з Кримом, є єдиним шансом для Росії, переконаний Гаррі Каспаров.

"Тільки прапор України у Севастополі", – Каспаров назвав єдиний порятунок Росії

Нинішня путінська Росія є ворогом усього цивілізованого світу. І так буде доти, доки вона не поверне Україні всі захоплені землі та не відмовиться від імперських ідей.

Таку заяву зробив відомий російський опозиціонер, співзасновник "Форуму вільної Росії" (ФСР) Гаррі Каспаров у коментарі українському каналу FREEДОМ.

Каспаров підкреслив, що Росія отримає шанс на повернення до цивілізованого існування тільки у разі своєї поразки у війні проти України.

"На прапорах (ФСР - ред.) у нас написано: "Перемогу Україні! Свободу Росії!". Саме у такому порядку", - сказав Каспаров.

Він уточнив, що їхній опозиційний форум намагається надавати всю необхідну підтримку Києву для перемоги.

Тільки поразка у війні та деокупація всіх територій, запевняє опозиціонер, означатиме "крах путінського фашизму". А це, своєю чергою, дасть РФ історичний шанс на те, щоб знову стати цивілізованою країною.

"Жодного іншого сценарію, (...) крім підняття українського прапора у Севастополі, немає... У Росії відбуваються зміни політичні тільки після геополітичних, військових поразок", - сказав Каспаров.

Він підкреслив, що головною проблемою Росії є невикорінні імперські ідеї. Росіяни повинні відмовитися від них і почати нарешті мирно співіснувати зі світом.

"Імперії потрібно померти у головах", - констатував політик.

Раніше Каспаров заявив, що у нападі РФ на Україну є ще один винний, крім Путіна.

Автор: Гарри Каспаров

Останні новини