30 грудня 2023, 16:28

Ексрозвідник Швець повідомив, що очікує на Україну у 2024 році

Військовий аналітик Юрій Швець попередив, що армія РФ зможе відновити свій потенціал до весни 2024 року.

Ексрозвідник Швець повідомив, що очікує на Україну у 2024 році

За прогнозами експертів, Росія зможе відновити свій військовий потенціал до наступної весни, але й Україна нарощує свої можливості, повідомив Юрій Швець. Колишній розвідник запевнив, що США після канікул ухвалять рішення щодо надання військової допомоги Україні. Від США не відставатимуть у цьому питанні країни Заходу, але й сама Україна почала виробництво далекобійних дронів, якими можна завдавати ударів по території РФ.

Думку Юрія Швеця з приводу того, яким буде 2024 рік для України, можна дізнатися з відео на каналі YouTube.

Експерт озвучив свій прогноз для України на 2024 рік: "Україна перейде на той технологічний рівень, за якого вона зможе завдавати ураження далеко за межі української території. Я сподіваюся, що після всіх цих поневірянь, яких зазнала адміністрація Байдена, проштовхуючи законопроєкт про 61 млрд доларів для України, безглузді обмеження з приводу того, де Україна може використовувати зброю, а де не може, буде знято, тим більше що у них немає сенсу. Навіщо тоді британцям постачати ракети Storm Shadow, які б'ють на відстань 500+?"

"Очікуємо також інших цікавих речей, зокрема такі види зброї, які, щоб застосовувати, Україні не треба буде ні у кого питати дозволу, та дальність їхньої дії буде 700+ км. З усім цим узятим, враховуючи, що з боку Росії воює погано навчена банда найманців і вбивць, то є всі підстави вважати, що трошки ще, та ситуація на фронті різко зміниться", - зазначив Юрій Швець.



Раніше ексрозвідник Швець заінтригував прогнозом щодо війни в Україні на 2024 рік.

Також Швець попросив українців зробити дещо важливе заради перемоги.

Нагадаємо, Швець назвав "головного агента Путіна у США", який стоїть за противниками надання допомоги Україні.

Автор: Юрий Швец

Останні новини