14 грудня 2023, 13:19

"Ця пружина стиснеться", – Фейгін спрогнозував, які обов'язки очікують на росіян після "виборів" у Росії

Процес утиску прав людини у РФ набирає обертів, а після "президентських виборів" у березні 2024 року ця пружина і зовсім стиснеться до межі, вважає Марк Фейгін.

"Ця пружина стиснеться", – Фейгін спрогнозував, які обов'язки очікують на росіян після "виборів" у Росії

Російський опозиціонер, правознавець і журналіст Марк Фейгін в інтерв'ю Наталії Влащенко зазначив, що у Росії триває активний процес розкладання та руйнування суспільства. Різко посилюються скріпи та дедалі більше стискається свобода вибору, повертаючи росіян, по суті, у сталінські часи.

"Будемо прямо говорити: довгі роки у РФ влада все-таки дозволяла населенню залишатися всередині якогось вільного простору, хоча державна оболонка вже давно була сталінською, у цьому сенсі не потрібно мати жодних ілюзій. Але все-таки у цій товщі залишалося більш-менш нормальне життя обивателя, яке давало йому змогу самому вирішувати, робити аборти чи ні, виїжджати з країни чи залишатися. Зараз же все стискається, як і прогнозувалося", - пояснив Фейгін.

Потім аналітик заявив, що після так званих "президентських виборів" у РФ у березні 2024 року ця пружина стиснеться ще сильніше.

"Я думаю, що влада дійде до сталінської ідеї. Ще Троцький її позначав, а Сталін реалізував. Це ідея військово-трудових таборів, тобто народ спонукатимуть на трудові подвиги. Усі ці будівництва міст чи фортифікаційних споруд. Хочеш, не хочеш - підеш у трудармію", - спрогнозував опозиціонер.

Ба більше, стискатимуться права у питанні перетину кордонів. За словами Фейгіна, мало хто про це знає, але за фактом влада РФ уже ухвалила новий варіант поправок до закону про громадянство. Вони "гаситимуть" у базі російські паспорти громадян, які виїхали, тобто їхні паспорти будуть уже недійсними, та люди залишаться взагалі без документів у чужих країнах.

Нагадаємо, Марк Фейгін розповів про нелогічні дії росіян у Херсонській області: "Дивовижна справа".

Також Марк Фейгін укотре висловився про "смерть Путіна": "Чому про це мовчать американці?"

Раніше Марк Фейгін вказав на небезпечний "фокус уваги" світової громадськості: "Очевидно, що є напруга.

Автор: Марк Фейгин

Останні новини