1 листопада 2023, 07:47

Фейгін пояснив, чому американці мовчать, якщо Путін помер і вони про це знають

Політичний експерт Марк Фейгін поставив під сумнів факт смерті Путіна та навів аргументи.

Фейгін пояснив, чому американці мовчать, якщо Путін помер і вони про це знають

Якщо Путін мертвий, то про це точно знають спецслужби США, які стежили за близьким оточенням глави Кремля та, найімовірніше, навіть за ним самим, висловив припущення Марк Фейгін. Потім він продовжив розмірковувати вголос, заявивши, що американці відразу ж дізналися, якби президента РФ не стало. Якщо знають, тоді навіщо їм зберігати мовчання та не розголошувати інформацію про те, що трапилося. Висновок простий: Путін живий, а розмови про його смерть - фейк.

Про це Марк Фейгін заявив у своєму інтерв'ю для Євгена Кисельова на каналі YouTube.

У чутки про смерть Путіна російський юрист не вірить і наводить вагомий аргумент: "Що стосується смерті Путіна. Гаразд, докази, а чому про це мовчать американці? Якби таке сталося, от уявити собі, що вони не володіють узагалі жодними інсайдами, було б складно. Може, усунути Путіна складно, але прослухати телефон вони можуть".

Відомий блогер пояснив, чому не може бути так, щоб американці знали про смерть Путіна та мовчали: "Американці все це контролюють. Щоб ілюзій ні у кого не було, що ось WhatsАрпи нещасні, "Сигнали" - захищені програми, то не думайте, що в американців немає до цього доступів. Звичайно та безумовно, у них є доступи. При цьому уявити, що вони не відстежують інформацію та не знають, що відбувається, складно. Я насилу собі можу це уявити. Добре, вони знають, але мовчать. А який сенс їм мовчати? Щоб грати в якусь гру?"



Раніше Фейгін вказав на небезпечний "фокус уваги" світової громадськості.

Нагадаємо, Фейгін відповів на запитання, чи зможуть США одночасно допомагати Україні й Ізраїлю.

Автор: Марк Фейгин

Останні новини