27 жовтня 2023, 14:57

"Реальність зміниться одномоментно", – Фейгін відреагував на чутки про смерть Путіна

Чутки про смерть кремлівського диктатора Путіна прокоментував російський опозиціонер Марк Фейгін, вказавши на ключовий фактор у цій історії.

"Реальність зміниться одномоментно", – Фейгін відреагував на чутки про смерть Путіна

Крім постів у російських Telegram-каналах, нехай і наближених до Кремля, більше немає жодних доказів того, що Путін дійсно помер. Але ця інформація не може вважатися достовірною, заявив російський опозиційний правознавець і журналіст Марк Фейгін в інтерв'ю для YouTube-каналу Politeka Online.

"При цьому я акуратно це говорю та не приєднуюся до тих, хто стверджує, що Соловей - агент ФСБ, - підкреслив Фейгін. - Я давно знаю Валерія Дмитровича Солов'я (саме він зробив репост новини про смерть Путіна - ред.). Загалом ми з ним у приятельських стосунках. Поки я був у Росії, ми могли їх підтримувати наживо. Але, бачте, навіть якщо припустити, що Валерій Дмитрович і Telegram-канал "Генерал СЗР" володіють якимись інсайдами, це рівно той випадок, коли потрібні підтвердження".

Незабаром після того, як експерт висловив вищезгадану думку, від одного з глядачів надійшло запитання, які ж докази потрібні Фейгіну.

"Щонайменше, це офіційна заява, що Путін помер, - негайно ж відповів аналітик. - Ба більше, у нього є оточення. Якщо він дійсно помер, ви що, правда вважаєте, що Патрушев не посадив би свого сина? Там претендентів вагон і маленький візок. А з тієї еліти, яку вже дістала ця війна, не хотіли б зараз посадити Мішустіна та почати переговори із Заходом? На хр*на їм двійник? Навіщо їм підтримувати ілюзію двійника, якщо цей двійник - Вася Пряник якийсь. Подумайте самі, навіщо це потрібно".

Потім опозиціонер додав, що його влаштує дійсність, яка зміниться на очах. Зі зникненням Путіна, навіть якщо його замінять сто двійників, реальність зміниться одномоментно.

Крім того, Фейгін не відкинув думку про те, що вся ця історія цілком може бути російською ІПСО, адже певний інтерес у влади РФ у цьому є. Зокрема, чутки про смерть Путіна відволікають від усього на світі: від самої путінської влади, від політичної системи РФ, від війни в Україні тощо.

Раніше Дмитро Чернишевський назвав подію, яка точно підтвердить смерть Путіна: "Дуже скоро дізнаємося".

Нагадаємо, у РФ поширили чутки про те, що Путін помер.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

Автор: Марк Фейгин

Останні новини