27 червня 2023, 14:05

"Пригожин пустив отруту у кров системи", – Галлямов припустив, хто та де очолить наступний заколот у РФ

Наступний заколот у Росії, найімовірніше, буде спонтанним і спалахне на фронті, вважає російський опозиціонер Аббас Галлямов.

"Пригожин пустив отруту у кров системи", – Галлямов припустив, хто та де очолить наступний заколот у РФ

Російський опозиційний політтехнолог, колишній спічрайтер Аббас Галлямов вважає, що наступний заколот у РФ не обов'язково хтось очолить, але у його процесі можуть висунути якогось лідера. Найімовірніше, бунт буде спонтанним і виникне на фронті.

Таку думку експерт висловив в інтерв'ю Євгенії Кутнової для YouTube-каналу "Фабрика новин".

"У якийсь момент солдатам набридне гинути незрозуміло заради чого. Пригожин пустив цю отруту у кров системи, - заявив Галлямов. - Усі чули, що він сказав: для війни не було реальних причин. Не збиралася Україна або НАТО нападати на Донбас і, тим більше, на Росію. Він сказав, що реальні причини війни - це непомірні амбіції Шойгу та Герасимова, які хотіли навішати собі на погони маршальські зірки, та недолугі фінансові амбіції путінських олігархів, які хотіли посадити у Києві на трон Медведчука та за його допомогою розпиляти Україну. І що, заради цього солдатам гинути?"

Якщо раніше у російських солдатів була хоч якась патріотична логіка (мовляв, ми захищаємо Батьківщину від агресивного блоку НАТО, який руками українців намагається завоювати Росію), то тепер уже все. Пригожин показав, що все це пустушка та "ми не за те воюємо". Це відчуття будить свідомість солдатів і офіцерів, тому на фронті можуть виникати спонтанні заколоти, особливо, коли віддаватимуться команди йти на явно самогубні контратаки, зазначив Галлямов.

Нагадаємо, Аббас Галлямов пояснив, як реагуватимуть росіяни на повернення Україні Криму та Донбасу: "Махнуть рукою".

Також Аббас Галлямов відреагував на загадкове висловлювання Буданова про смерть Путіна: "Я б на його місці напружився".

Раніше Аббас Галлямов озвучив умову, за якої Путіна наступного року вже не буде.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Аббас Галлямов

Останні новини