8 червня 2023, 11:56

У Росії порівняли вчинки Зеленського та Путіна – глава Кремля знову програв

Несміян підкреслює, що на тлі Зеленського Путін у всіх сенсах повівся боягузливо та слабо.

У Росії порівняли вчинки Зеленського та Путіна – глава Кремля знову програв

У Росії порівняли реакцію президента України Володимира Зеленського та глави Кремля Путіна на підрив дамби Каховської ГЕС і утворення зони масштабного затоплення. Відомий російський блогер Анатолій Несміян у своєму Telegram-каналі зазначив, що Зеленський від ранку оперативно відвідав підконтрольну Україні частину Херсонської області, провів нараду з ліквідації наслідків обвалення греблі Каховської ГЕС.

При цьому реакція Путіна порівняно з цим була жалюгідною.

Несміян підкреслює, що на тлі Зеленського глава РФ провів себе боягузливо та не тільки злякався їхати на Херсонщину, а й не спромігся звернути на катастрофу серйозної уваги.

"Доволі разюче відрізняється поведінка. Наша величність не те що не стала відвідувати зону масштабної катастрофи на території, яка тепер за Конституцією "російська", а й не особливо спромігся звернути на неї увагу, хіба що дав чергову вказівку МНС на тему: ну ви там подивіться, че-как.

Виникає логічне запитання: а на фіга тобі ці території, якщо тобі плювати на них?" - зазначає російський блогер.


Нагадаємо, Зеленський зранку раптово приїхав у зону затоплення на Херсонщину, де провів нараду з ліквідації наслідків підриву греблі Каховської ГЕС.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Эль Мюрид

Останні новини