7 червня 2023, 09:16

Невзоров про теракт РФ на Каховській ГЕС: "Мобіки на затоплених острівцях висять гронами на деревах"

Політичний експерт Невзоров охарактеризував умисний підрив окупантами української гідроелекстростанції демонстрацією тупості.

Невзоров про теракт РФ на Каховській ГЕС: "Мобіки на затоплених острівцях висять гронами на деревах"

Журналіст, блогер, режисер і аналітик Олександр Невзоров відреагував у своєму ТГ-каналі, а також в авторській передачі "Экстракт" на терористичний акт у виконанні Росії, коли ЗС РФ підірвали дамбу на Каховській ГЕС. На його думку, це був не тільки злочинний, а й вельми дурний вчинок.

Невзоров наголосив, що, підірвавши дамбу, росіяни не завдали особливої шкоди ЗСУ, а тільки мирному населенню, а також власним воякам і фортифікаційним спорудам, що будувалися ще з минулого року.

"Своєю тупістю путіністи компрометують навіть тероризм. Терористи всього світу з подивом розглядають мордочки російських генералів і міністрів. Таких ідіотів у своїх лавах вони ще не бачили.

Звичайно, за масштабні теракти не слід було братися настільки д***руким істотам. Своєю тупістю путіністи компрометують навіть тероризм.

Наразі дикий акт підриву ГЕС найбільше нашкодив самим оркам Путіна.

Підірвавши греблю, вони повністю втопили "свою" (окуповану) Нову Каховку", - пише Олександр Глібович.

Також експерт згадав і відео, які поширюються українськими та російськими пабліками. Переглядаючи їх, можна дійти висновку, що російське командування, здійснюючи підрив Каховської гідроелектростанції, не спромоглося не тільки попередити мирне населення, а й навіть власних військових.

"Руські мобіки на затоплених острівцях висять гронами на деревах. Вони кричать у рації та зриваються до усміхнених дніпровських сомів.

Там, де були російські танки й окопи, - бульбашки й олійно-солярочні плями. Генералітет чухає складки на загривках і доповідає: "Вода трохи заблукала, пішла не туди"", - іронічно відповідає Невзоров.

Нагадаємо, вчора, 6 червня, близько 2:30 російські військові злочинці вчинили терористичний акт, підірвавши дамбу Каховської ГЕС, яку контролювали з кінця лютого 2022 року. Під загрозою затоплення опинилася частина Херсонської та Запорізької областей, оголошено евакуацію.

Пізніше в українському Енергоатомі заявили, що підрив росіянами Каховської ГЕС створив загрозу для Запорізької АЕС, проте, наразі ситуація "контрольована".

Як раніше повідомлялося, росіяни, підірвавши Каховську ГЕС, фактично у перспективі залишили Крим без питної води - з'явилася реакція обох воюючих сторін.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Александр Невзоров

Останні новини