1 червня 2023, 12:39

Невзоров озвучив один факт, який дає надію на те, що "зміцніла Росія" не повторить війну

Після ганебної поразки Росія може наскрізь просочитися реваншистською політикою та через 10-30 років, уже добре підготовлена, знову атакувати Україну, вважає Невзоров.

Невзоров озвучив один факт, який дає надію на те, що "зміцніла Росія" не повторить війну

Російський опозиціонер і публіцист Олександр Невзоров заявив, що розподіл світової війни на Першу та Другу - це найдурніша річ в історії людства.

"Потрібно розуміти: все, що відбувалося під час Другої світової війни, - це та ж сама Німеччина, тільки налита, яка витратила 20 років на абсолютне озброєння, оснащення, дресирування, ідеологію. Усе те саме може статися й у Росії. І тоді всі отримають другий акт цієї драми, та, на жаль, та перемога, яка може бути зараз, уже не буде такою остаточною", - висловив свою думку експерт в інтерв'ю Євгену Кисельову для YouTube-каналу "Фабрика новин".

На запитання, що робити для того, щоб другий акт не почався, Невзоров сказав: "У всій цій чорнусі, яку я зараз змушений говорити, є одна маленька-маленька надія".

Ця надія полягає у тому, що ці дурні (росіяни - ред.) переплутали порядок дій. Вони переплутали послідовність подій. За словами аналітика, якби вони спершу на смерть встановили свій д*більний режим і втілили мрію Пригожина про те, коли всі марширують у касках, а тих, хто проти, розстрілюють, то, звісно, їхні шанси на перемогу над Україною, Литвою, Естонією, Польщею були б у стократ вищими.

"Але вони все переплутали. Вони почали війну, а вже потім вирішили стати сильною монолітною державою в умовах війни, яка руйнує, висмоктує та громить їх. Це дає якийсь шанс на те, що повторної війни не станеться", - сказав Невзоров.

Раніше Олександр Невзоров висловився про атаку безпілотників на Москву: "Це проба пера".

Нагадаємо, Олександр Невзоров заявив, що світ кардинально змінюється, вказавши на приниження Путіна з боку Китаю.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Александр Невзоров

Останні новини