28 травня 2023, 20:24

Піонтковський назвав подію, яка є "ляпасом" Путіну від Сі Цзіньпіна: "Останнім ударом було..."

Публіцист Андрій Піонтковський заявив, що Росія остаточно стала васалом Китаю, про що свідчить низка подій.

Піонтковський назвав подію, яка є "ляпасом" Путіну від Сі Цзіньпіна: "Останнім ударом було..."

Політичний експерт Андрій Піонтковський спершу повідомив, що долю ОДКБ вирішено, організація розвалюється та вже зовсім скоро її може покинути Вірменія. Після цього політолог висловив свою точку зору з приводу того, як влада КНР проводить відкриту експансію РФ, прагнучи повернути свої споконвічно китайські території, які зараз вважаються російськими.

Про те як Сі Цзіньпін без війни відвойовує у РФ своє, експертну думку висловив Андрій Піонтковський в інтерв'ю для Даші Щасливої на каналі YouTube.

Відомий політолог нагадав важливу подію, яка мала місце зовсім недавно, пояснивши її значення: "Найостаннішим ударом, якщо хочете, ляпасом Путіну було оголошення Китаєм Владивостока внутрішнім портом Китайської Народної Республіки".

"Це сталося через два тижні після опублікування китайським Міністерством природних ресурсів карти, де величезна кількість російських населених пунктів була позначена споконвічно китайськими іменами, які вони мали до анексії цієї території царською Росією у середині 19-го століття. Тож відносини Китаю та Росії дуже чітко визначилися", - підсумував свої міркування Андрій Піонтковський.

Також російський публіцист зазначив, що 10 червня буде знаковою датою, у всякому разі, так цей день анонсував Пригожин. Власник ПВК "Вагнер" стверджує, що до 10 червня питання Бахмуту буде закрито.

Раніше Піонтковський назвав нову мету "операції" Путіна в Україні.

Також Піонтковський пояснив, чому Пригожин "такий хоробрий".

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Андрей Пионтковский

Останні новини