24 травня 2023, 13:18

"Росія підходить до обриву", – Несміян про заяву Пригожина

Скандальне інтерв'ю Пригожина свідчить про те, що Росія стрімко наближається до обриву, зазначає аналітик Анатолій Несміян.

Скандальне інтерв'ю глави ПВК "Вагнер" Пригожина свідчить про те, що Росія все швидше наближається до обриву та колапсу. Про це пише російський аналітик, блогер Анатолій Несміян. У своєму Telegram-каналі він зазначає, що Росія починає фрагментуватися на суверенні й окремі складові, які конфліктують між собою у боротьбі за ресурси, та Пригожин у цій боротьбі виглядає найактивніше.

"Обговорення інтерв'ю Пригожина, де він рубає правду-матку, зводиться до пошуку таємних причин і пошуку сил, які санкціонували одкровення. Думаю, все простіше. Я вже досить давно писав про те, що характерна ознака наближення точки колапсу будь-якої системи - це суверенізація підсистем, які починають поводитися відокремлено від загальної системи з метою оптимізації своїх ресурсів. Видимою ознакою є так звані осциляції, тобто коливання, що виходять за межі норми як за частотою, так і за амплітудою. Висловлювання Пригожина - чистої води подібні осциляції, що виходять за сьогоднішню норму страху та жаху, яку насаджує режим", - зазначає він.

За словами експерта, Російська держава наближається до обриву, а глава Кремля Путін давно втратив здатність адекватно реагувати на серйозні кризи.

"Ми підходимо все ближче до обриву, каміння вже сиплеться та падає. Просто психологічно хочеться заплющити очі та сховатися у будиночок, як президент, який давно вже чи то у будиночку, чи то у палаті", - пише він.

Нагадаємо, раніше Пригожин поскаржився на план Путіна, а також визнав силу та міць ЗСУ.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!



Останні новини