24 травня 2023, 13:18

"Росія підходить до обриву", – Несміян про заяву Пригожина

Скандальне інтерв'ю Пригожина свідчить про те, що Росія стрімко наближається до обриву, зазначає аналітик Анатолій Несміян.

"Росія підходить до обриву", – Несміян про заяву Пригожина

Скандальне інтерв'ю глави ПВК "Вагнер" Пригожина свідчить про те, що Росія все швидше наближається до обриву та колапсу. Про це пише російський аналітик, блогер Анатолій Несміян. У своєму Telegram-каналі він зазначає, що Росія починає фрагментуватися на суверенні й окремі складові, які конфліктують між собою у боротьбі за ресурси, та Пригожин у цій боротьбі виглядає найактивніше.

"Обговорення інтерв'ю Пригожина, де він рубає правду-матку, зводиться до пошуку таємних причин і пошуку сил, які санкціонували одкровення. Думаю, все простіше. Я вже досить давно писав про те, що характерна ознака наближення точки колапсу будь-якої системи - це суверенізація підсистем, які починають поводитися відокремлено від загальної системи з метою оптимізації своїх ресурсів. Видимою ознакою є так звані осциляції, тобто коливання, що виходять за межі норми як за частотою, так і за амплітудою. Висловлювання Пригожина - чистої води подібні осциляції, що виходять за сьогоднішню норму страху та жаху, яку насаджує режим", - зазначає він.

За словами експерта, Російська держава наближається до обриву, а глава Кремля Путін давно втратив здатність адекватно реагувати на серйозні кризи.

"Ми підходимо все ближче до обриву, каміння вже сиплеться та падає. Просто психологічно хочеться заплющити очі та сховатися у будиночок, як президент, який давно вже чи то у будиночку, чи то у палаті", - пише він.

Нагадаємо, раніше Пригожин поскаржився на план Путіна, а також визнав силу та міць ЗСУ.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!



Автор: Эль Мюрид

Останні новини