27 березня 2023, 11:52

"У Європі дозріла нова думка", – ексрозвідник КДБ Зеленько назвав вирішальну дату для України

Олександр Зеленько заявив, що в України буде один-єдиний шанс здобути повну перемогу над Росією, а дедлайн цього шансу – 1 вересня 2023 року.

"У Європі дозріла нова думка", – ексрозвідник КДБ Зеленько назвав вирішальну дату для України

Колишній співробітник зовнішньої розвідки КДБ СРСР Олександр Зеленько розповів про те, скільки насправді Європа готова надавати військову допомогу Україні. За його словами, є одна дуже неприємна дата, до якої ЄС планує підтримувати нашу країну. Це 1 вересня 2023 року, максимум - до середини місяця.

"На жаль, у них зараз визріла нова думка, яка знову-таки трагічною виявиться і для них. Вони дискутують про те, чи можна умиротворити Китай і Росію Україною. Але я маю на увазі не окупацію України, а корейський варіант", - заявив експерт в інтерв'ю Вадиму Герасимовичу для YouTube-каналу Politeka Online.

За словами Зеленька, президент Франції Макрон на це точно готовий. Найближчим часом навіть заплановано його візит до Китаю. "Він готовий умиротворити Путіна, дати йому цукерку, мовляв, усе, що завоював, це твоє, та заспокоїти Китай: "Бачите, ми готові на компроміси на відміну від США". І це ще один удар. Коли за найменшої небезпеки Франція відходить від позиції США та Великої Британії, одразу ж за нею біжить Іспанія та керівництво ЄС, вони (Китай і РФ - ред.) прекрасно бачать: структура починає розсипатися", - зазначив колишній розвідник КДБ.

Після цього Зеленько підкреслив, що до осені Європа точно буде підтримувати Україну та дасть нам шанс зробити диво: "У нас залишається єдиний шанс. І якщо ми повторимо подвиг поляків 1920 року, то тоді ми станемо другою Польщею та перекроїмо геополітичну картину світу".

Нагадаємо, ексспівробітник зовнішньої розвідки КДБ СРСР Олександр Зеленько пояснив, чим Кадиров важливий для України: "Це загроза громадянської війни та різанини".

Раніше колишній радянський розвідник Сергій Жирнов розповів про те, як насправді живуть двійники Путіна: "Посадили у машину та назад у камеру".

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Сеть

Останні новини