22 березня 2023, 11:06

"Це безпрецедентно..." – Піонтковський сказав, що його вразило під час візиту Сі Цзіньпіна до Москви

Лідер Китаю Сі Цзіньпін під час зустрічі з Путіним з головою видав справжню мету не тільки свого візиту, а й усієї експлуататорської політики Китаю щодо РФ.

"Це безпрецедентно..." – Піонтковський сказав, що його вразило під час візиту Сі Цзіньпіна до Москви

Російський опозиціонер, політолог, публіцист і математик Андрій Піонтковський оцінив зустріч двох диктаторів Путіна та Сі Цзіньпіна. За його словами, найголовніше сталося на самому початку візиту, коли "товариш Сі видав товаришу Пу ярлик на правління Московією до 2030 року".

"Це взагалі безпрецедентно у світовій дипломатичній практиці. Приїхав і сказав: "Я впевнений, що вдячний російський народ Вас обов'язково обере президентом знову". Тобто він видав мету не тільки свого візиту, а й усієї політики Китаю щодо Росії", - сказав Піонтковський в інтерв'ю Наталці Влащенко.

Як зазначив політолог, Китаю абсолютно необхідно, щоб на чолі РФ залишався Путін, який здійснює історичну програму здачі всієї Росії Китаю та перетворення РФ на васала Китайської імперії. "Повторюся, це практика Золотої Орди, коли князі Московії домагалися ярлика у хана та мали для цього проповзти на череві та поцілувати туфлю хана, - пояснив Піонтковський. - І Сі теж змусив Путіна це зробити, не тільки Путіна, а й усю так звану російську еліту".

Після цього експерт пояснив, що має на увазі абсолютно принизливу для РФ акцію Міністерства природних ресурсів Китаю, яке приблизно за 10 днів до візиту Сі Цзіньпіна до РФ опублікувало нову офіційну затверджену мапу Китаю та його сусідів, де десятки російських населених пунктів мають споконвічні китайські назви.

"Це був дуже продуманий хід. Сі знав, до якої міри Пу від нього залежний. Жодної реакції не було", - зазначив Піонтковський.

Нагадаємо, Андрій Піонтковський відреагував на принизливу для РФ витівку Китаю, на яку Путін ніяк не відреагував.

Також Андрій Піонтковський розповів, де та коли вирішуватиметься доля Путіна.

Раніше Андрій Піонтковський пояснив, чому лідер Китаю остерігається розгромної поразки РФ.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!!!

Автор: Андрей Пионтковский

Останні новини