20 березня 2023, 22:54

Кох повідомив, яку "винагороду" отримають російські еліти за видачу Путіна

Письменник Альфред Кох заявив, що російські олігархи зацікавлені здати Путіна міжнародному правосуддю.

Кох повідомив, яку "винагороду" отримають російські еліти за видачу Путіна

Російський політичний діяч пояснив, яка вигода російським елітам від того, що глава Кремля постане перед правосуддям. Альфред Кох переконаний, що видача Путіна Міжнародному кримінальному суду у Гаазі буде тим механізмом, який допоможе зняти санкції з деяких багатих і знаменитих громадян РФ.

Інтерв'ю Альфреда Коха для "Фабрики новин" можна подивитися на каналі YouTube.

Євген Кисельов запитав свого співрозмовника про те, як він вважає, посадять колись Путіна до в'язниці чи ні.

У відповідь на це російський письменник припустив: "Можуть. Я не дуже сильно у цьому розбираюся, але, на мою думку, ось цей самий Міжнародний кримінальний суд виріс із суду щодо колишньої Югославії. І, коли він був ще судом щодо колишньої Югославії та видав ордер на арешт Мілошевича, тоді ж теж мало хто вірив, що Мілошевича видадуть, але ж він опинився на лаві підсудних".

Потім Альфред Кох припустив, чому російські еліти можуть самі видати Путіна: "Мені здається, що вся ця історія з виданим ордером на арешт має актуальність не у тому сенсі, чи видадуть його колись, чи ні, хоча це цілком може статися. Зараз практично офіційно люди, близькі до цих кіл, однозначно дають зрозуміти громадськості, що ви давно нас просили показати вам, що ось ми запровадили санкції, але не кажіть, що ми маємо зробити, щоб їх позбутися. Ось їм точно тепер дано відповідь: видати Путіна. Без видачі Путіна жодних санкцій скасовано не буде".

Раніше Альфред Кох пояснив, чому ордер на арешт - це катастрофа для Путіна.

Також Кох засумнівався у здоров'ї Путіна після промови про ріпу.

Нагадаємо, Кох про справжні причини поїздки Путіна до Бурятії.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Альфред Кох

Останні новини