20 березня 2023, 21:19

Гончаренко навів доказ того, що у Маріуполі був не Путін: "Ви бачили?"

Депутат Олексій Гончаренко наочно показав, що в окупованому Маріуполі був двійник Путіна, а не він сам.

Гончаренко навів доказ того, що у Маріуполі був не Путін: "Ви бачили?"

Причина поїздки глави Кремля до Криму та до Маріуполя - шок від озвученого на його адресу звинувачення Міжнародним кримінальним судом. Олексій Гончаренко пожартував з цього приводу, сказавши, що злочинців завжди тягне на місце їхніх злочинів, після чого додав, що він точно знає: у зруйнованому Маріуполі перебував несправжній Путін.

Думку Олексія Гончаренка з приводу того, що окупованою частиною України роз'їжджав не Путін, а його двійник, можна дізнатися з відео на каналі YouTube.

Народний депутат України показав уривок із відео, де очільник Кремля начебто їде в автомобілі вулицями Маріуполя, спілкуючись з особою, яка його супроводжує, а потім прокоментував цей сюжет так: "Зверніть увагу, по-перше, Путіна толком не видно. По-друге, зверніть увагу, як у якийсь момент його кортеж перериває, лінією перпендикулярною проїжджає вантажівка, та Путін її пропускає".

Олексій Гончаренко пояснив, що дивного у тому моменті, коли Путін або, точніше, той, хто був у машині замість нього, пропустив вантажівку: "Ви бачили, скільки є відео, як мчить путінський кортеж Москвою або іншими містами? Подивіться. Там перекривається все. Яка могла вантажівка проїхати перпендикулярною вулицею? А якби водій виявився українським патріотом і прямо на цій вантажівці заїхав у Путіна? Взагалі, якась повна залипуха".

Раніше Гончаренко назвав прізвища росіян, яким після Путіна можуть пред'явити звинувачення у Гаазі.

Також Гончаренко показав "найсумніший ефір Скабєєвої".

Нагадаємо, Гончаренко поділився "важливою та серйозною новиною" щодо винищувачів.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Алексей Гончаренко

Останні новини