9 березня 2023, 10:57

"У нього настає істерія", – генерал Романенко прокоментував випад Лукашенка у бік Зеленського

Ігор Романенко вважає, що у Лукашенка вичерпуються ресурси для маневрів, тому він почав істерити, ображаючи президента України.

"У нього настає істерія", – генерал Романенко прокоментував випад Лукашенка у бік Зеленського

Днями самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко назвав Володимира Зеленського "гнидою", звинувативши у спробі диверсії на аеродромі Мачулищі. Також він заявив, що президент України нібито "бігає навколо Білорусі, присилає людей і просить про пакт про ненапад". Усе це свідчить про те, що у Лукашенка настає справжнісінька істерія.

Таку думку висловив генерал-лейтенант, колишній заступник начальника Генштабу ЗСУ Ігор Романенко в інтерв'ю Вадиму Герасимовичу для YouTube-каналу Politeka Online.

"Фізіологічний і морально-психологічний стан цього суб'єкта говорить про те, що його ресурси вичерпуються. Він уже й так тривалий час маневрував і викручувався, як міг, у боротьбі за своє політичне та фізичне існування", - зазначив Романенко.

Потім генерал нагадав, як ще зовсім недавно Лукашенко говорив про перспективи перемоги України та про те, що вона не несе небезпеки для Білорусі. Вкотре він намагався знаходити якісь мости до цивілізованого світу, але незабаром "зірвався", найімовірніше, не без допомоги свого друга Володимира Путіна.

"Ситуація явно показує, що у спробі диверсії брав участь білоруський опір. Ми знаємо, що є відповідні загони, які ведуть бойові дії на нашому боці. Партизанський рух набирає обертів як у Білорусі, так і у Росії, - повідомив Романенко. - І чим успішніше діятимуть сили оборони, тим більшою мірою активізуватимуться демократичні сили з Білорусі та РФ".

Нагадаємо, Ігор Романенко припустив, коли на фронті почнеться "велике загострення".

Раніше Ігор Романенко розповів, як змінилася армія РФ за рік: "Росіяни вже не розраховують на перемогу".

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Сеть

Останні новини