1 березня 2023, 12:57

Піонтковський допустив блискавичне виведення російських військ з України, назвавши для цього важливу умову

Андрій Піонтковський вважає, що російські війська можуть бути виведені з України у терміновому порядку після деокупації Мелітополя.

Піонтковський допустив блискавичне виведення російських військ з України, назвавши для цього важливу умову

Під час бесіди з журналістом Романом Цимбалюком відомий російський опозиціонер і політолог Андрій Піонтковський зазначив, що блискавичне відведення російських військ стане можливим після звільнення ЗСУ Мелітополя. "Ви розумієте, Путін уже відмовився від перемоги у Четвертій світовій війні. Він тепер хоче якусь маленьку войнушечку, щоб йому дозволили не те щоб перемогти, а зіграти внічию", - висловив свою думку експерт.

Інтерв'ю з Андрієм Піонтковським можна подивитися на його власному YouTube-каналі.

За словами опозиціонера, у легендарному інтерв'ю генерала Залужного виданню The Economist було вкрай точно описано стратегічне значення Мелітополя. Це не просто звільнення одного міста, а обвал усієї системи російської оборони, вихід на Азовське узбережжя, перетворення Криму й окупованої частини Херсонської області на величезний котел.

"Це тригер, який викличе вже незворотні зміни всередині бункера, хоча там і так відбуваються приголомшливі речі, коли великі російські воєначальники демонстративно з кулеметів розстрілюють портрети начальників Генштабу. Хто-небудь пам'ятає таке з історії світових воєн?" - багатозначно запитав Піонтковський.

Раніше Андрій Піонтковський звернув увагу на те, що прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан почав змінювати свою риторику.

Також Андрій Піонтковський припустив, як Росію перетворюватимуть на нормальну державу після програшу у війні з Україною.

Ще трохи раніше Андрій Піонтковський назвав дивовижний факт про РФ: "Росіяни ніколи не могли собі уявити..."

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Андрей Пионтковский

Останні новини