26 лютого 2023, 19:53

Березовець розповів без перебільшення про загрозливу ситуацію з боку Придністров'я

Офіцер ЗСУ Тарас Березовець поділився тривожною інформацією, як РФ можуть використовувати Придністров'я проти України.

Березовець розповів без перебільшення про загрозливу ситуацію з боку Придністров'я

Своє чергове аналітичне відео Тарас Березовець почав зі слів попередження, адресованих українцям. Військовий журналіст пояснив, що росіяни можуть готувати провокацію, звинувачуючи українську сторону у прагненні звільнити захоплену Росією частину Молдови.

Тривожну інформацію від Тараса Березовця щодо планів РФ і загрози з боку Придністров'я можна дізнатись із відео на каналі YouTube.

Український політолог пояснив, на яку провокацію можуть наважитися росіяни найближчим часом: "Сьогоднішнє відео я б хотів присвятити ситуації, яка, без перебільшення, є загрозливою у всіх сенсах, і це вже не фейки російської пропаганди, це дійсно так. Загострення у невизнаній "Придністровській Молдавській Республіці" ("ПМР"). Російське військово-політичне керівництво звинувачує Україну у підготовці операції з деокупації Придністров'я".

Тарас Березовець розповів про ситуацію, що склалася на сьогодні, з Придністров'ям і про те, як невизнана республіка може виявитися ще однією картою у колоді Путіна проти України: "Ситуація з Придністров'ям загострилася буквально напередодні. Російські ЗМІ стали повідомляти про нібито концентрацію Збройних сил України на кордоні з невизнаним Придністров'ям ще 23 лютого. Міністерство оборони РФ звинуватило Україну, зробило дві спеціальні заяви, і, зокрема, 24 лютого Міноборони Росії звинуватило Україну в підготовці вторгнення у Придністров'я".

Раніше Березовець розповів, який "виклик" готовий кинути Байден Путіну.

Також Березовець розсекретив, до чого росіян "примушує власне командування".

Нагадаємо, Березовець заінтригував припущенням щодо важкої техніки від Заходу.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Тарас Березовец

Останні новини