23 лютого 2023, 16:18

"Це неминуче", – Путін задумав страшне для РФ після війни проти України

Створений Володимиром Путіним режим у РФ не зможе існувати за рамками насильства та терору.

"Це неминуче", – Путін задумав страшне для РФ після війни проти України

21 лютого Володимир Путін виступив із 2-годинним зверненням до Федеральних зборів. Уся його промова зводилася до давно побитих пропагандистських прийомів про підготовку Заходу до нападу на РФ, про "допомогу" жителям Донбасу та "новий виток економічного розвитку" в умовах економічних санкцій.

Уже наступного дня про цю "подію" забули навіть у РФ, хоча, як пише блогер Анатолій Несміян, "післясмак" залишився.

"Режим уже не в змозі існувати інакше ніж у стані перманентних криз, а тому перенесення тягаря на внутрішній напрямок у разі неможливості досягти результату на зовнішньому неминуче", - прогнозує він.

На думку блогера, Путін і його команда не зможуть запропонувати Росії нічого, крім репресій і терору, щоб утримати владу у своїх руках. Щойно ЗСУ виженуть російських окупантів з України, всередині Росії "можуть повторити" сталінські чистки.

"Не потрібно ніяких ілюзій: якщо зовнішня агресія буде притушена через катастрофічний брак ресурсу для цього, то ресурс внутрішніх розправ ще цілком у наявності", - стверджує Несміян.

Він упевнений, що режим може спробувати вийти з військової кризи створенням нової. Не виключено, що Москва придумає нову "спецоперацію", однак усе-таки більше шансів на посилення репресій усередині РФ, тим паче що невдоволення та фронду за підсумками року "СВО" потрібно гасити.

Як повідомлялося раніше, Федеральні збори, до яких учора звернувся диктатор РФ Путін, мали дуже поганий вигляд. Як вважає соціолог Ігор Ейдман, найближче оточення президента РФ передчуває швидкий кінець їхньої влади.

А журналіст Роман Цимбалюк озвучив ту єдину новину у промові Путіна, на яку варто звернути увагу.

Тим часом президент США лаконічно висловився про рішення Росії призупинити участь у договорі з контролю над ядерним озброєнням.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Эль Мюрид

Останні новини