16 лютого 2023, 07:22

Жданов припустив, на кого працює Лукашенко, якщо не на Путіна

Військовий експерт Олег Жданов знайшов своє пояснення озвученому Лукашенком заклику до членів ОДКБ вступати у війну з Україною.

Жданов припустив, на кого працює Лукашенко, якщо не на Путіна

Олег Жданов прокоментував, що мав на увазі Лукашенко у своєму зверненні до країн-членів ОДКБ, коли закликав їх вступити у війну на боці Росії. Він вважає, що у світлі останніх подій, коли торік на попередньому засіданні ОДКБ багато хто з цих країн звернувся до РФ по військову допомогу, а та відмовила, то подібні гасла з вуст невизнаного президента Республіки Білорусь можуть означати одне: рятуйся, хто може.

Почути аналітику Олега Жданова актуальних подій можна з відео на каналі YouTube.

Полковник запасу ЗСУ озвучив одну з останніх заяв Лукашенка: "Дуже цікава заява прийшла з Білорусії. Лукашенко зробив заяву з приводу участі країн ОДКБ у цій війні. Він закликає їх ухвалювати рішення, де ви та що ви. Доведеться вступати у цю війну на боці Росії".

Військовий експерт цю інформацію прокоментував так: "Я вам скажу, знаючи Лукашенка, його хитрі та витіюваті обороти, то це більше схоже на заклик "розбігайтеся, хто швидше". Фактично це заклик до розвалу ОДКБ".

"Судячи з цього висловлювання, керівникам країн ОДКБ доведеться найближчим часом визначатися: або вони вступають у війну на боці РФ, до чого я не бачу там величезного бажання, або вони мають для того, щоб не вступати у війну, оголосити про вихід з ОДКБ, тож Лукашенку треба ще подивитися, на кого він працює: на Путіна чи проти нього. Вибити у Путіна останній козир - у плані показати всьому світу, що він не один проти всього світу, а у нього є ціла військова організація, яка за нього заступилася. Я думаю, що це більше заклик "рятуйся, хто може"", - підсумував Олег Жданов.


Тим часом Жданов назвав період, коли Україні "може бути дуже важко".

Нагадаємо, Жданов пояснив, чому РФ не завдає ударів по залізниці.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!!!

Автор: Олег Жданов

Останні новини