15 лютого 2023, 20:42

Левін розповів, на що росіяни "хочуть змусити" Україну: "Цього у жодному разі робити не можна"

Військовий аналітик Ігаль Левін розповів, які цілі переслідують окупанти на сьогодні.

Левін розповів, на що росіяни "хочуть змусити" Україну: "Цього у жодному разі робити не можна"

Офіцер армії оборони Ізраїлю відповів на запитання телеведучої, з якою метою росіяни риють траншеї вздовж доріг від Херсонської області до Криму. Ігаль Левін з цього приводу сказав так: "Вони прекрасно розуміють, що тенденція буде збільшуватися. А що це означає? Для чого передаються бойові машини? Для контрнаступу. До нього вони і готуються".

Ігаль Левін висловив свою думку з приводу хитрого плану росіян в ефірі "24 каналу" на YouTube.

Військовий аналітик висловився з приводу того, чи готує ворог свій наступ, чи розуміє, що доведеться оборонятися у відповідь на дії ЗСУ: "Вони вже наступають. Наступають на Луганському напрямку. Ми добре знаємо про важку ситуацію на Бахмутському напрямку. Звичайно ж, це спроба вийти на адміністративні кордони Луганської та Донецької областей, це програма-мінімум. Програма-максимум: вони, як і раніше, хотіли б, якби у них були такі можливості, захопити Київ і підпорядкувати собі повністю Україну та завершити свою війну тріумфом".

"Вони цей наступ ведуть, щоб перехопити ініціативу, а ініціатива завжди у руках тих, хто наступає. Вони хочуть змусити Україну, щоб якраз ці резервні, штурмові нові механізовані, зокрема нацгвардійські, підрозділи, ті, що формуються, були використані як "пожежні команди". У військовому мистецтві "пожежні команди" - це ті резервні частини, які ви використовуєте для критичних ситуацій на фронті", - поділився своїм баченням стратегії росіян досвідчений ізраїльський військовий.

Ігаль Левін підкреслив головне: "Якщо є прорив або є загроза оточення, ви туди кидаєте свої частини. Так от вони хочуть змусити Україну, щоб усі ці підрозділи, які готуються, були використані як такі резерви. Це у жодному разі робити не можна, як би це важко не звучало".


Раніше Левін пояснив, як події в Україні можуть піти за сценарієм ізраїльської Війни Судного дня.

Тим часом Ігаль Левін перерахував дії РФ, які стануть початком "гіпернаступу" на Україну.

Нагадаємо, Ігаль Левін відкрито заявив, чому для РФ важливо повторно напасти саме на Київ.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!!!

Автор: Игаль Левин

Останні новини