14 лютого 2023, 09:05

"Йому потрібно буде вирішувати дві речі", – Піонтковський назвав ім'я людини, яка готова застрелити Путіна

Російський опозиціонер Андрій Піонтковський заявив, що глава Чечні Рамзан Кадиров із задоволенням би застрелив Путіна за сприятливого розкладу.

"Йому потрібно буде вирішувати дві речі", – Піонтковський назвав ім'я людини, яка готова застрелити Путіна

Російський опозиційний політолог, публіцист і математик Андрій Піонтковський, який мешкає у Вашингтоні, вважає, що Рамзан Кадиров уже бачить себе у поствоєній і постпутінській Росії, готуючись робити дві важливі речі: захищати незалежність Чечні від російських силовиків і захищати себе від своїх політичних супротивників усередині республіки.

Про це експерт заявив в інтерв'ю Роману Цимбалюку, яке можна подивитися на YouTube-каналі "Андрей Пионтковский".

Як зазначив політолог, два тижні тому Кадиров дав "дивовижне інтерв'ю", звернене здебільшого до українців, де заявив приблизно таке: "Ось ми героїчно билися п'ять або шість років за незалежну Ічкерію проти імперської Росії. Хтось нам допоміг? Ні Захід, ні ви, українці, не допомогли. І ми змушені були відступити".

Після цього він почав перераховувати вигоди сьогоднішнього становища Чечні, мовляв, Росія дає величезну кількість грошей.

"Це вже було звернення до свого народу. Він уже бачить себе у поствоєнній, поступутінській ситуації, коли йому потрібно буде вирішувати дві речі: захищати незалежність Чечні від постпутінських силовиків, які ненавидять чеченців, і захищатися всередині Чечні від супротивників, які не схвалили його стратегію союзу з Путіним для того, щоб врятувати народ", - пояснив Піонтковський.

Крім того, під час бесіди експерт упевнено заявив, що за сприятливого розкладу Кадиров із задоволенням би застрелив Путіна.

Знову згадуючи інтерв'ю Кадирова, Піонтковський додав, що читав його у перекладі російською, але майже впевнений, що в оригіналі слова чеченського лідера звучали приблизно так: "Так, нам довелося прикинутися лояльними, але подивіться, скільки грошей я змусив цих російських собак нам заплатити".

Таким чином, політолог дав зрозуміти, що насправді Кадиров лютою ненавистю ненавидить і Путіна, і всю Росію.

Раніше Андрій Піонтковський заявив, що дев'ятий "Рамштайн" 14 лютого буде історичною подією.

Також Андрій Піонтковський пролив світло на зброю, яку Великобританія готується передати Україні.

Ще трохи раніше Андрій Піонтковський спрогнозував дії путінських військ.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.


ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Андрей Пионтковский

Останні новини