13 лютого 2023, 12:45

Невзоров порівняв Путіна з Чикатило: "Сьогодні його режим у величезній небезпеці, але..."

Експерт резонно зауважив, що злочинні режими дуже часто намагаються прикинутися "батьківщиною", змушуючи населення виконувати все, що заманеться правителям.

Невзоров порівняв Путіна з Чикатило: "Сьогодні його режим у величезній небезпеці, але..."

Популярний політичний експерт, журналіст і режисер Олександр Невзоров, який перебуває у вимушеній еміграції, коментуючи заяви російських пропагандистів про те, що нібито у них перебуває "батьківщина у небезпеці", зауважив у своєму ТГ-каналі, що насправді у небезпеці наразі режим Путіна, але розслаблятися поки що не варто.

Експерт наголосив, що батьківщина - це поняття доволі абстрактне та батьківщина не отруює людей новачком, не обстрілює житлові квартали. Це все робить злочинний режим, який намагається прикинутися "батьківщиною" та від її імені змушувати людей виконувати примхи влади.

Також Невзоров порівняв Путіна з Чикатило, хоча, ясна річ, згаданий небезпечний маніяк і вбивця насправді вбив набагато менше людей, ніж російський диктатор. Але аналогія вийшла все одно у тему:

"Сьогодні путінський режим у небезпеці. Це правда. Але!

І Чикатило був у небезпеці, коли його відстежували та ловили. Але це не означає, що треба підставлятися під ті кулі, які могли у нього летіти".

Нагадаємо, Невзоров продемонстрував збірний образ "руського богатиря", кинутого на штурм Донбасу.

Як раніше повідомлялося, ізраїльський офіцер і військовий аналітик Ігаль Левін відповів на запитання, скільки ще протримається путінський режим.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Александр Невзоров

Останні новини