2 лютого 2023, 15:54

"Це вже справа честі НАТО", – Невзоров розповів про страшні речі, що загрожують РФ після поразки Путіна

Олександр Невзоров заявив, що Путін уже свідомо програв у війні Україні, а також згадав про страшні процеси, які почнуть відбуватися у РФ після поразки.

"Це вже справа честі НАТО", – Невзоров розповів про страшні речі, що загрожують РФ після поразки Путіна

Російський опозиціонер, журналіст і публіцист Олександр Невзоров вважає, що поразка Росії у війні проти України - це вже справа честі і НАТО, і всієї земної цивілізації. Однак після програшу у війні РФ буде проклятим місцем, де почнуться страшні внутрішні процеси. Про це експерт розповів в інтерв'ю Олесі Бацман, яке можна подивитися на YouTube-каналі "Олеся Бацман".

"Що буде з Росією, що буде з мізками пенсіонерів, школярів, вчителів, коли туди відразу одномоментно рине вся правда про те, що відбувалося та відбувається в Україні, про всі злочини, про всю жахливість і всю дурість цієї війни? Уяви собі, до якої міри будуть забиті психлікарні", - сказав Невзоров співрозмовниці.

У відповідь на це Олеся Бацман заявила, що росіянам доведеться пройти шлях денацифікації. Але опозиціонер заперечив, пояснивши, що денацифікація - це величезна робота, яку робити буде нікому на тлі справжнього розвалу та незрозумілих ситуацій.

"І я, чесно кажучи, не уявляю собі, як там (у РФ - ред.) можна жити далі", - зізнався Невзоров.

Нагадаємо, Олександр Невзоров припустив, що через 9 років Росії не буде.

Раніше Олександр Невзоров пояснив, чому Лукашенка в аеропорту Зімбабве зустріли дивним чином.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!


Автор: Александр Невзоров

Останні новини