29 січня 2023, 21:07

Тамар припустив, хто стоїть за "нещастям" на території Ірану: "Люксембургу допомагав..."

Ізраїльський історик Григорій Тамар назвав "хлопок" в Ірані військовою операцією, організованою кількома "гравцями".

Тамар припустив, хто стоїть за "нещастям" на території Ірану: "Люксембургу допомагав..."

Військовий експерт Григорій Тамар на запитання про те, хто організував те, що трапилося на заводі боєприпасів в Ірані, заявив, що, найімовірніше, ніхто ніколи не розповість про "винуватців", але, як йому здається, таку складну військову операцію спланувало одночасно кілька країн, натякнувши, хто саме. Ізраїльський історик пожартував, що це "витівки" Люксембургу, пояснивши, що у них у країні так називають те, що в Україні називають "бавовною".

Інтерв'ю Григорія Тамара для радіо NV можна подивитися на каналі YouTube.

Офіцер армії оборони Ізраїлю навів докази на користь того, що у військовій операції в Ірані помітний американський "слід": "Далі відбувається цікаве вкидання: йде багато спекуляцій, що стосуються того, що Іран готовий надати Росії і ракети середнього радіусу дії, після чого Америка абсолютно чітко заявляє, що подібні дії з боку Ірану є неприйнятними для Сполучених Штатів. Це було чітко озвучено американськими компетентними органами. Це було кілька місяців тому".

"Сьогодні ось таке "нещастя" на території Ірану сталося. Хто стоїть за цією акцією, ми ніколи з вами не дізнаємося. Але зазвичай, коли відбувається настільки складна військова операція, а ця військова операція ювелірна за своїм задумом і виконанням, то можна припустити, що тут кілька гравців: можливо, Люксембургу допомагав ще й Ліхтенштейн", - пожартував із приводу можливих організаторів "хлопка" в Ірані Григорій Тамар.


Раніше Тамар назвав "єдину надію Росії уникнути військового розгрому".

Також Тамар натякнув на реальну причину "хлопків" на російському аеродромі.

Нагадаємо, Тамар озвучив "чергову дурість", яку може зробити Путін.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Останні новини