24 січня 2023, 08:06

Піонтковський поділився "свіжою інформацією розвідника з Москви": "Це незворотньо вже..."

Публіцист Андрій Піонтковський назвав кількість приватних військових компаній, які на сьогодні вже сформовані у РФ.

Піонтковський поділився "свіжою інформацією розвідника з Москви": "Це незворотньо вже..."

Розвідник із Москви - так у діалозі з Романом Цимбалюком називав себе Андрій Піонтковський. Російський журналіст на інформацію, озвучену українським колегою про те, що у лідерів західних країн змінилася позиція щодо України, відреагував влучним висловлюванням. Відомий публіцист наголосив на контрастності гасел, які лунали у Давосі та на черговому "Рамштайні".

Інтерв'ю Андрія Піонтковського можна подивитися на каналі YouTube.

"Це найголовніше. Ось це незворотньо вже, та ніколи це не зміниться. Перемога, перемога, тільки слово "перемога"! З 4 січня до 20-го у всіх західних столицях і особливо у Давосі лунало слово "перемога", а у Москві весь час лунало "поразка, поразка, поразка", причому у різних аспектах", - озвучив свою точку зору щодо помітних змін у риториці західних лідерів на сьогодні російський соціолог.

Андрій Піонтковський поділився наявною інформацією щодо ситуації з ПВК у Росії: "Вони ж чули всі ці голоси, всі ці заяви, та такі реальні пацани, як Пригожин та інші люди, що створюють свої приватні військові компанії. Ось я свіжою інформацією розвідника з Москви поділюся. На сьогоднішній ранок у Москві 27 ПВК. Минулого разу я Вам говорив, що їх близько десятка, а тепер 20-27".


Раніше Піонтковський розкрив правду про призначення Герасимова.

Тим часом Піонтковський назвав "дату капітуляції Росії".

Нагадаємо, Піонтковський назвав два "інструменти", що залишилися у Путіна.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Андрей Пионтковский

Останні новини