23 січня 2023, 11:52

"Путін розвалив абсолютно все", – Несмеян про екстрені заходи російських військових

Встановлення російськими військовими ППО на дахах у Москві та в околицях резиденції Путіна свідчить про повний розвал системи ППО у РФ як єдиного комплексу.

"Путін розвалив абсолютно все", – Несмеян про екстрені заходи російських військових

Розміщення комплексу ЗРК "Панцир" біля путінської резиденції на Валдаї свідчить не тільки про страх російського диктатора перед ударами безпілотників ЗСУ, таке рішення російських військових підтверджує повний розвал системи ППО у Росії як єдиного комплексу.

Про це у своєму Telegram-каналі пише блогер і економічний аналітик Анатолій Несміян.

"Якоюсь мірою це непрямий, але дуже переконливий показник того, що система ППО у Росії як єдиний комплекс відсутня. Гарячкова постановка на чергування точкових машин може гіпотетично забезпечити осередковий захист якихось дуже конкретних об'єктів, але говорити про існування цілих районів ППО не доводиться", - пише він.

Ба більше, розвал однієї з основних систем безпеки країни свідчить про те, що Путін і його оточення розвалили у РФ абсолютно всі сфери життя та галузі економіки.

"Я не бачу жодної причини для здивування. Путін зі своєю клікою розвалив абсолютно все. Немає жодної сфери життя та галузі економіки, по якій не пройшлися ефективні оптимізатори. Мертвечина всюди. У таких умовах розраховувати на те, що хоча б щось буде дієздатним, вкрай наївно", - зазначив він.

Несміян зазначає, що всі свої терміни Путін продає безальтернативність свого правління загрозами безпеки для Росії.

"Мовляв, якщо не я, нас тут просто-таки зжеруть. Нюанс у тому, що головною загрозою для безпеки країни є він сам і його режим. Гіршого ворога у країни все одно не знайти. І кожен новий приклад тільки підкреслює цю непорушну істину", - підкреслив він.

Раніше експерти розсекретили цілі Москви з розміщенням ППО на дахах у Москві.

Ми також писали, що в Офісі українського лідера Зеленського відреагували на появу додаткових "Панцирів-С1" у Москві.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Эль Мюрид

Останні новини