16 січня 2023, 18:11

Війну з РФ можна зупинити тільки одним способом: Подоляк озвучив свій варіант

Усіма своїми діями РФ дає чітко зрозуміти, що її просто необхідно перемогти на полі бою, заявив Подоляк.

Сьогодні, 16 січня, радник глави Офісу президента України назвав тільки один шлях, який допоможе завершити війну проти РФ, і це точно не переговори.

На своїй сторінці у Twitter Михайло Подоляк опублікував черговий пост про звірства російської армії в Україні.

Він одразу ж заявив, що відтепер не треба робити вигляд, що "хтось чогось не розуміє". Путін без причини просто взяв і напав на Україну. Кремль веде війну проти України всіма доступними видами зброї. Росія вбиває цивільне населення та скоює злочин проти всього людства. З такими домовлятися про мир неможливо, а просто треба взяти та виграти війну.

Одночасно з цим уже у лютому Київ планує анонсувати світу свою формулу миру, що складається з 10 пунктів. Головний посил - повне виведення російських військ з території України та відновлення територіальної цілісності країни.

Раніше Подоляк озвучив приблизну цифру втрат ворожої армії у боях на Бахмутському напрямку. Там ішлося не про одну чи дві тисячі, а від 10 до 20 тисяч.

Нагадаємо, що за 11 місяців війни РФ втратила у боях проти ЗСУ 77% завербованих у в'язницях ув'язнених. Російські військові блогери підтвердили великі втрати серед "вагнерівців", заявивши, що поки немає нового поповнення.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Останні новини