16 січня 2023, 11:27

"Росіяни вимагатимуть від Путіна..." – Бабченко розповів, коли настане перелом у війні

Аркадій Бабченко вважає, що 2023-й рік буде переломним у війні Росії проти України, а звільнення Криму викличе у росіян справжнє шаленство.

"Росіяни вимагатимуть від Путіна..." – Бабченко розповів, коли настане перелом у війні

Російський опозиціонер, журналіст, письменник і військовий кореспондент Аркадій Бабченко впевнено заявив, що у 2023-му році Україна надломить хребет путінському режиму, а після цього війна поступово почне затихати. "Далі вони будуть ще чинити опір, кусатися, намагатися показувати зубки, але після 2023-го війна вже піде на спад. Усе закінчиться очищенням території України, але Крим я поки все-таки залишаю за дужками. Це все-таки окрема історія", - висловив свою думку експерт під час бесіди з Олесею Бацманою.

Повне інтерв'ю з Аркадієм Бабченком можна подивитися на YouTube-каналі "Олеся Бацман".

За словами опозиціонера, історія з Кримом буде значно відрізнятися від херсонського сценарію. "Чомусь було очікування, що захід у Херсон викличе у Росії таке невдоволення, що там почнуться бунти. Та нічого подібного! Зупиніть будь-якого росіянина на вулиці та запитайте, де Херсон, де Херсонес, а де Харків. Він вам взагалі не відповість. Зайшлиу Херсон, вийшли з Херсону - їм пофіг. А Крим у їхніх башках - це дійсно сакральна річ", - пояснив експерт.

Потім він додав, що, після того як ЗСУ звільнять півострів, росіяни вимагатимуть від Путіна завдати ядерного удару по Києвута створюватимуть батальйони смертників із доярок колгоспу "Красный луч".

Нагадаємо, Аркадій Бабченко озвучив тривожний прогноз щодо війни в Україні: "Путін не причина, а наслідок".

Також Аркадій Бабченко показав фото з центру Києва, яке надовго увійде в історію.

Раніше Аркадій Бабченко розповів, як ФСБ підриває російську оборону зсередини: "Не зупиняйтеся, пацани!"

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Аркадий Бабченко

Останні новини