11 січня 2023, 21:23

Піонтковський назвав "поворотний день у війні", "натякаючи" на важливу подію: "Ми дочекаємося..."

Російський журналіст Андрій Піонтковський пояснив, яке значення на перебіг війни може мати "Рамштайн" 20 січня.

Піонтковський назвав "поворотний день у війні", "натякаючи" на важливу подію: "Ми дочекаємося..."

Відомий журналіст повідомив, що позиція колективного Заходу щодо України останнім часом круто змінилася. Якщо раніше йшлося про те, щоб Україна не програла у війні, тому надавали оборонне знаряддя, то тепер із багатьох заяв світових лідерів і військової допомоги, яку надають, можна зробити висновок, що всі зацікавлені у перемозі України.

Інтерв'ю Андрія Піонтковського для "24 каналу" можна подивитися на YouTube.

Президент Польщі Анджей Дуда зробив заяву про надання Україні танків Leopard. Цю подію російський публіцист вважає важливою, але не ключовою. Головним на сьогодні для України, на думку Андрія Піонтковського, стане чергова зустріч у форматі "Рамштайн", яка може бути "поворотним днем війни".

Російський соціолог упевнено заявив: "Мета США та Заходу на сьогодні - перемога України. Це дуже чітка позиція. Звичайно, добре, якби вона з'явилася ще два або три місяці тому. Треба розуміти об'єктивно: була запекла боротьба всередині американської адміністрації між точкою зору "перемога" та позицією Саллівана".

Андрій Піонтковський озвучив дату, яка матиме прямий вплив на подальший перебіг бойових дій в Україні: "Ми дочекаємося остаточного підтвердження всього пакета озброєння 20 січня. Ось буде вирішальний, поворотний день у війні - це 20 січня, "Рамштайн-9". Треба очікувати там якісь рішення щодо бойової авіації, тому що наступальну операцію без підтримки з повітря вести неможливо".

Раніше Піонтковський назвав два "інструменти", що залишилися у Путіна.

Також Піонтковський пояснив, якою буде "фінальна наступальна операція" ЗСУ.

Нагадаємо, Піонтковський розкрив подробиці майбутнього "нового світу" України.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Андрей Пионтковский

Останні новини