9 січня 2023, 11:11

"Його послали за курсом військового корабля", – Яковенко відреагував на два дивні вчинки Путіна у 2023 році

Ігор Яковенко описав два вчинки Путіна у перший тиждень 2023 року, в одному з яких диктатор мав дивний вигляд, а в іншому "виявився відвертим дурнем".

"Його послали за курсом військового корабля", – Яковенко відреагував на два дивні вчинки Путіна у 2023 році

У перший тиждень 2023 року Путін зробив кілька вчинків. Один із них полягає у тому, що він прийшов до церкви взяти участь нібито у нічному богослужінні (як було написано на сайті президента РФ), хоча при цьому у віконці було видно світло. Другий вчинок - це розпорядження Путіна про різдвяне перемир'я, на яке Україна абсолютно справедливо дала гидливу відповідь.

Свою думку щодо цих двох подій висловив російський опозиціонер, журналіст, ексдепутат Держдуми РФ Ігор Яковенко в інтерв'ю Наталії Влащенко, яке можна подивитися на YouTube-каналі "Власть&Влащенко".

"Путін прийшов до церкви взяти участь у богослужінні. Один. На сайті президента РФ було заявлено, що це нічне богослужіння, але у віконці видно світло, тобто ясно, що не нічне, ясно, що це було вдень. Навіщо набрехали, незрозуміло. Видно, що у церкві стоїть чоловічок, який досить погано тримається на ногах, водночас дуже невпевнено почувається, з якимось розгубленим обличчям, явно не розуміючи, де він і навіщо. У цьому великому храмі відправляє персонально для нього службу священик. Дуже дивне видовище", - прокоментував ситуацію експерт.

Другий вчинок кремлівського диктатора не менш дивний. Путін дав розпорядження Шойгу припинити вогонь на 36 годин на православне Різдво, розраховуючи на те, що Україна чомусь погодиться на це після того, як він обстрілював ракетами українські міста на Різдво 25 грудня, насамперед Херсон. Також були жахливі обстріли українських міст напередодні Нового року.

"І після цього в односторонньому порядку він заявляє про якесь різдвяне перемир'я. Цілком очевидною була гидлива відповідь України. І правильно відповіли. Послали його за курсом російського військового корабля", - зазначив Яковенко.

Потім він додав, що це ще не все. Так само російському головнокомандувачу відповіли і його підлеглі, зокрема Пушилін (ватажок "ДНР"), воєнокори.

"Уся ця рать патріотів із патріотичних каналів відповіли: "Ви що, з глузду з'їхали, чи що? Яке перемир'я? З ким? З нациками?" Тобто він виявився дурнем як для своїх, так і для чужих. Це характеристика першого тижня поведінки Путіна. В одному випадку він виявився дивною людиною, в іншому - просто відвертим дурнем", - резюмував експерт.

Раніше Ігор Яковенко спрогнозував дії Китаю щодо РФ: "Абсолютно визначився".

Також Ігор Яковенко назвав причини "заздрості мешканців Кремля до Зеленського": "Історія на боці України".

Ще трохи раніше Ігор Яковенко пояснив, чому Путін зважився на війну проти України.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Игорь Яковенко

Останні новини